Romania sarbatoreste Ora Pamantului - cand trebuie sa stingem lumina

Marti, 23 Februarie 2016, ora 16:12
1072 citiri
Romania sarbatoreste Ora Pamantului - cand trebuie sa stingem lumina
Foto: Facebook/Earth Hour

Romania se alatura celor peste 160 de tari care sarbatoresc Ora Pamantului pe 19 martie, cetatenii fiind invitati sa stinga lumina la ora 20:30, timp de o ora.

"A ramas mai putin de o luna pana la Ora Pamantului (Earth Hour), cea mai mare miscare voluntara de mediu din toate timpurile. Pentru a 8-a oara consecutiv, WWF-Romania incurajeaza indivizi si organizatii, companii, institutii publice si centre culturale din toata tara sa stinga lumina timp de o ora, pe 19 martie, la ora locala 20:30.

Romania se va alatura astfel altor peste 7.000 de orase din mai mult de 160 de tari, pentru a arata ca doreste mai multa determinare si actiuni concrete din partea decidentilor in adresarea problemelor din ce in ce mai acute de mediu", potrivit unui comunicat de presa al WWF-Romania.

Potrivit comunicatului, de-a lungul celor sapte editii de pana acum, peste 40 de orase au participat in mod activ la Ora Pamantului si sute de mii de romani au stins luminile pentru o ora, in ultima sambata ...citeste mai departe despre "Romania sarbatoreste Ora Pamantului - cand trebuie sa stingem lumina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ora pamantului, #Ora Pamantului Romania, #Ora Pamantului martie , #Stiri Mediu