Ce se intampla in acest an cu Programul Rabla. Tanczos Barna: "Cautam resurse daca putem sa extindem programul"

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 21:49
1074 citiri
Ce se intampla in acest an cu Programul Rabla. Tanczos Barna: "Cautam resurse daca putem sa extindem programul"
Ministrul Mediului, Tanczos Barna FOTO Facebook

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat,in seara zilei de miercuri, 3 martie, la TVR ca Programul Rabla va continua in acest an cu cel putin acelasi buget ca anul trecut.

"Mergem cel putin cu sumele de anul trecut cel putin cu bugetul de anul trecut si cu numarul de autoturisme de anul trecut. Cautam resurse daca putem sa extindem programul. Trebuie sa venim si in sprijinul autoritatilor publice locale cu mijloace de transport in comun electrice", a declarat ministrul Mediului, miercuri seara, la TVR, referindu-se la Programul Rabla.

Incepe Programul Rabla pentru Electrocasnice. Cel mai mare voucher este de 500 de lei, pentru laptopuri. Cat se acorda pentru un frigider

Tanczos Barna a vorbit si despre Programul Rabla pentru electrocasnice, catalogand drept "o catastrofa" ceea ce s-a intamplat anul trecut cu acest program.

Intrebat daca anul acesta va fi implementat acest program, ministrul a raspuns: "Cu siguranta. Anul trecut a fost o catastrofa din acest punct de vedere. A clacat sistemul informatic. A fost gestionat... era o catastrofa de program. Este un program dezvoltat mai demult, a ajuns sa fie implementat fara sa fie verificat, testat, nu s-a asteptat, probabil, nimeni la aceasta avalansa de solicitari si, la suprasolicitare, a cedat".

Tanczos Barna a precizat ca acest program a fost verificat, "regandit" si ca Ministerul are sprijinul Serviciului de Telecomunicatii Speciale si ca programul va fi functional dupa ce va exista un buget alocat acestuia.

Cronologia detaliata a dublei crime din Onesti. Cine a fost prima persoana care a incercat sa-l calmeze pe ucigasUn medic roman s-a infectat cu Covid-19 dupa a doua doza de vaccin. Cum isi explica imbolnavireaVIDEO Un cutremur puternic a lovit Grecia. Seismul de 6,3 grade a fost resimtit in toata regiunea Balcanilor, inclusiv in RomaniaIon Tiriac si-a marit averea cu sute de milioane de dolari in 2020 si a urcat in clasamentul bogatilor. Cine conduce topulUPDATE Liber pentru mega-proiectul imobiliar al lui Iulian Dascalu. CCR a decis ca trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert si Industrie este constitutionala ...citeste mai departe despre "Ce se intampla in acest an cu Programul Rabla. Tanczos Barna: "Cautam resurse daca putem sa extindem programul"" pe Ziare.com

#ministrul Mediului, #Tanczos Barna, #programul Rabla , #Stiri Mediu