Problemele cu apa calda din Bucuresti se extind: O avarie afecteaza sute de blocuri

Marti, 14 Iunie 2016, ora 14:26
972 citiri
Problemele cu apa calda din Bucuresti se extind: O avarie afecteaza sute de blocuri
Foto: Arhiva Ziare.com

Problemele cu apa calda din Bucuresti se extind. Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a anuntat, marti, ca furnizarea energiei termice a fost intrerupta si pentru aproximativ 300 de blocuri din sectorul 5, in contextul in care o buna parte din locuitorii din Colentina si Pantelimon nu au apa calda de cateva zile bune.

"Din cauza unei avarii (...), in perimetrul strazilor Malcoci, Amurgului si Calea Rahovei, precum si pe Soseaua Alexandriei, RADET Bucuresti a fost nevoita sa intrerupa furnizarea energiei termice pentru apa calda", a anuntat compania, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Astfel, aproximativ 300 de blocuri sunt afectate de avarie, insa echipele RADET lucreaza "in regim continuu" pentru reparatii, astfel ca finalizarea lucrarii ar trebui sa aiba loc joi, 15 iunie.

"Pe masura ce lucrarile de reparatii vor avansa, reluarea furnizarii apei calde catre bucuresteni va fi facuta in mod treptat", a mai transmis compania.

Locuitorii din doua cartiere ...citeste mai departe despre "Problemele cu apa calda din Bucuresti se extind: O avarie afecteaza sute de blocuri" pe Ziare.com

#probleme apa calda sector 5, #apa calda sector 5, #apa calda Bucuresti, #probleme apa calda Bucuresti , #Stiri Mediu