Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu la firme care ar fi deversat si ingropat deseuri

Marti, 03 Martie 2020, ora 10:29
1330 citiri
Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu la firme care ar fi deversat si ingropat deseuri
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii Capitalei efectueaza, marti dimineata, perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu intr-un dosar penal in care sunt vizate doua firme si mai multe persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri neautorizate, provocand prejudicii semnificative mediului.

"Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Investigarea Criminalitatii Economice, sprijiniti de comisari ai Garzii de Mediu, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pun in aplicare noua mandate de perchezitie, in Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar penal privind savarsirea unor infractiuni ce aduc atingere mediului", informeaza un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, sunt efectuate cercetari cu privire la activitatea desfasurata de doua firme si mai multe persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri neautorizate.

Cat polueaza, de fapt, Romania? Indicatorii pe 5 directii de poluare, comparativ cu alte statePoluare record in Bucuresti. Ministrul Mediului demite "un elefant": Nu e firesc sa aflu de pe Facebook, noroc ca eram treazPoluare record in Bucuresti: S-au inregistrat depasiri cu 1.000% peste maximele admise ...citeste mai departe despre "Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu la firme care ar fi deversat si ingropat deseuri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#perchezitii oameni ingropat deseuri, #perchezitii deseuri ingropate , #Stiri Mediu