Obama si-a lansat planul contra "marii amenintari" reprezentate de schimbarile climatice (Video)

Marti, 04 August 2015, ora 07:09
926 citiri
Obama si-a lansat planul contra "marii amenintari" reprezentate de schimbarile climatice (Video)
Foto: Captura Youtube/UpTakeVideo

Presedintele Statelor Unite Barack Obama si-a lansat oficial luni planul foarte asteptat contra "marii amenintari" reprezentate de schimbarile climatice, insistand asupra urgentei de a actiona imediat si anuntand o restrictie fara precedent asupra centralelor electrice.

Aceasta este una dintre "provocarile cheie" ale epocii noastre, a declarat Obama la Casa Alba, anuntand Planul american pentru energie curata ("America's Clean Power Plan"), relateaza AFP si Reuters. Planul reuneste o serie de reguli si reglementari impunand pentru prima data centralelor electrice sa-si reduca cu 32% pana in 2030 emisiile de carbon fata de nivelurile din 2005.

Planul indraznet al lui Obama legat de poluare: Cine pierde si cine castiga

"Nu exista o provocare mai mare pentru viitorul nostru si generatiile viitoare ca amenintarea reprezentata de schimbarile climatice", a asigurat el, subliniind urgenta de a actiona.

"De cele mai multe ori, problemele cu care ne confruntam sunt temporare si ne ...citeste mai departe despre "Obama si-a lansat planul contra "marii amenintari" reprezentate de schimbarile climatice (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama plan schimbari climatice, #Obama plan poluare centrale electrice , #Stiri Mediu