Liderii lumii, serviti cu mancare destinata cosului de gunoi, la ONU

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 18:42
835 citiri

Doi bucatari celebri au pregatit o masa deosebita liderilor lumii, reuniti la un pranz de lucru informal pe tema climei si tintelor de dezvoltare durabila, la ONU, duminica. Pe meniu au figurat mai multe feluri de mancare gatite din ingrediente destinate cosului de gunoi.

Pranzul a fost gazduit de secretarul general ONU Ban Ki-moon, care a reunit astfel liderii lumii la o discutie pe tema acordului ce urmeaza sa fie finalizat la Paris in decembrie, pe tema incalzirii globale. Intregul exercitiu a avut ca unic scop demonstrarea faptului ca mancarea si agricultura sustenabila sunt o parte importanta a discutiei privind tranzitia energetica, scrie usnews.com.

Doi bucatari cunoscuti - fostul chef de la Casa Alba Sam Kass si Dan Barber, important chef newyorkez, proprietar al restaurantului Blue Hill, au creat pranzul liderilor din resturi alimentare, pentru a demonstra ca o tranzitie energetica precum cea vizata de acordul de la Paris va necesita actiuni pe mai multe nivele, inclusiv ...citeste mai departe despre "Liderii lumii, serviti cu mancare destinata cosului de gunoi, la ONU" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ONU pranz alimente gunoi, #ONU lideri pranz gunoi , #Stiri Mediu