Haine second hand și cauciucuri uzate, oprite în vama Borș. Deșeurile erau aduse din Germania

Duminica, 26 Iunie 2022, ora 11:32
694 citiri
Haine second hand și cauciucuri uzate, oprite în vama Borș. Deșeurile erau aduse din Germania
Tone de haine second hand din Germania, oprite în vama Borș FOTO Politia de Frontieră

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bors nu au permis intrarea in tara a doua camioane incarcate cu peste 33.000 kilograme de cauciucuri uzate si imbracaminte second hand.

Camioanele erau conduse de cetateni romani. Acestia transportau, conform documentelor de insotire a marfii, cauciucuri uzate si haine second hand de la o societati comerciale din Germania pentru firme din Romania.

Existand suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor in cauza, politistii de frontiera au solicitat sprijin autorizat reprezentantilor Comisariatului Judetean Bihor din cadrul Garzii Nationale de Mediu.

In urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca automarfarele erau incarcate cu peste 33.000 kilograme de deseuri constand in cauciucuri uzate si haine second hand, pentru care soferii nu au prezentat documentatia necesara prevazuta de lege pentru importul acestor produse.

In consecinta, autoritatile de control nu au permis accesul pe teritoriul Romaniei pentru aceste mijloace de transport. ...citeste mai departe despre "Haine second hand si cauciucuri uzate, oprite in vama Bors. Deseurile erau aduse din Germania" pe Ziare.com

#haine, #haine second hand, #deseuri, #cauciucuri uzate , #Stiri Mediu