Domeniul care ar putea transforma Romania intr-un hub al investitiilor SUA

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 10:45
1301 citiri
Domeniul care ar putea transforma Romania intr-un hub al investitiilor SUA
Foto: Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii

Energia este domeniul care ar putea intari relatiile dintre Romania si SUA, a precizat seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache.

Insotit de ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, el a avut o intalnire cu Amos Hochstein, emisar special si coordonator pentru afaceri internationale privind energia in cadrul Departamentului de Stat al SUA.

In cadrul intrevederii au fost abordate o serie de teme, printre care independenta energetica a statelor din Europa centrala si de Est, interconectarea infrastructurii energetice si investitiile din sectorul energetic, informeaza un comunicat al ambasadei Romaniei la Washington.

Dan Mihalache a aratat ca domeniul energetic poate aduce un nou nivel calitativ al Parteneriatului Strategic din Romania si Statele Unite.

Ambasadorul SUA ne spune ce lipseste Romaniei si ce obiectiv de tara ar putea avea

"Este vorba aici inclusiv de transfer de tehnologie, de infrastructura, de securitate energetica si ...citeste mai departe despre "Domeniul care ar putea transforma Romania intr-un hub al investitiilor SUA" pe Ziare.com

#Dan Mihalache SUA, #SUA energie Romania, #SUA investitii energie Romania , #Stiri Mediu