Cum s-au cheltuit banii la ELCEN: Prime si sporuri de 300 de milioane de lei - Ciolos sesizeaza Parchetul

Luni, 30 Mai 2016, ora 17:57
2403 citiri
Cum s-au cheltuit banii la ELCEN: Prime si sporuri de 300 de milioane de lei - Ciolos sesizeaza Parchetul
Foto: ELCEN

Prime de 300 de milioane de lei, bani cheltuiti degeaba pe sute de licente Microsoft si datorii de 2 miliarde de lei - acestea sunt doar cateva dintre neregulile descoperite la compania Electrocentrale Bucuresti, pentru care Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos a facut sesizari pentru fapte de natura penala.

Producatorul de energie electrica si termica din Capitala, unde statul e actionar majoritar, a fost verificat pentru activitatea dintre anii 2009 si 2015.

Corpul de control al premierului a constatat ca au fost cheltuieli de personal de un miliard de lei in aceasta perioada, din care 30 la suta (300 de milioane de lei) au reprezentat prime si sporuri.

Ce spunea Ciolos la inceputul anului despre problemele de la ELCEN

Valoarea este mult mai mare chiar decat profitul inregistrat de companie pentru energia electrica produsa (putin peste 264 de milioane de lei).

Angajatii au primit in acea perioada bani pentru vacante, prime jubiliare, reduceri la centrele de ...citeste mai departe despre "Cum s-au cheltuit banii la ELCEN: Prime si sporuri de 300 de milioane de lei - Ciolos sesizeaza Parchetul" pe Ziare.com

#ELCEN nereguli Ciolos, #ELCEN nereguli, #prime ELCEN, #nereguli corp control ELCEN , #Stiri Mediu