Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Centrale electrice din surse regenerabile, puse in functiune in Romania

Centrale electrice din surse regenerabile, puse in functiune in Romania
Mai multe centrale electrice din surse regenerabile cu o putere instalata cumulata de peste 60 MW si investitii totale de peste 100 de milioane de euro vor fi puse in functiune in perioada urmatoare in Romania.

"In perioada imediat urmatoare urmeaza sa se racordeze la Reteaua Electrica de Transport (RET) a Transelectrica 40 MW in centrale electrice eoliene (CEE Babadag 3 - 30 MW si CEE Casimcea 1 - 10 MW), 18 MW in centrale electrice fotovoltaice (CEF Onesti), 15 MW in centrale electrice pe biomasa (CEB Reci) ", a comunicat, la solicitarea Mediafax, transportatorul national de electricitate Transelectrica.

Avand in vedere costurile estimative necesare pentru constructia unui MW in functie de sursa de energie, rezulta ca aceste investitii se ridica in total la peste 100 de milioane de euro.

Guvernul reduce sprijinul acordat producatorilor de energie regenerabila

Puterea instalata in Sistemul Energetic National la 1 aprilie 2015 era de 22.308 MW in total: apa 6.376 MW ...citeste mai departe despre "Centrale electrice din surse regenerabile, puse in functiune in Romania" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1064 ori