Aproape 10.000 de romani pot beneficia de bani prin "Casa Verde'' si "Casa Verde Plus''

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 14:58
965 citiri
Aproape 10.000 de romani pot beneficia de bani prin "Casa Verde'' si "Casa Verde Plus''
Foto: Facebook/Cristiana Pasca-Palmer

Circa 10.000 de romani pot beneficia de bani pentru construirea de locuinte noi sau renovarea cu materiale ecologice prin programele "Casa Verde" si "Casa Verde Plus", lansate in consultare publica, a anuntat, duminica, ministrul Mediului, Cristiana Pasca-Palmer.

"In acest mandat, am vrut sa punem in Romania niste masuri concrete prin care sa stimulam o tranzitie catre economia verde. Ori economia verde inseamna ca avem mediul in centru cresterii economice. Programul Casa Verde Plus atinge un domeniu important pentru ca materialele de constructii au o amprenta de carbon mare, in general. O casa ecologica este mult mai ieftina", a spus Cristiana Pasca-Palmer, la Digi 24.

Ministrul Mediului a subliniat ca programul "Casa Verde" este unul prin care atat cetatenii cat si autoritatile publice, persoanele juridice pot sa acceseze acest suport financiar pentru a-si schimba sistemul de incalzire pe panouri fotovoltaice, pe panouri solare.

"Pentru persoanele fizice, banii alocati prin ...citeste mai departe despre "Aproape 10.000 de romani pot beneficia de bani prin "Casa Verde'' si "Casa Verde Plus''" pe Ziare.com

#romani Casa Verde, #romani Casa Verde Plus, #program Casa Verde Plus, #program Casa Verde , #Stiri Mediu