Alex Gavan ii trimite o scrisoare premierului Ciolos: Cianura e "old school" si periculoasa

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 11:46
2747 citiri

Alpinistul Alex Gavan i-a trimis o scrisoare deschisa lui Dacian Ciolos, in care ii vorbeste premierului "despre Cianura si alti Demoni".

In scrisoarea postata pe Facebook, Gavan ii cere prim-ministrului ca Guvernul pe care il conduce sa emita un punct de vedere prin care sa se declare impotriva mineritului cu cianuri si prin care sa sustina legea pentru interzicerea cianurii, pana la finalul anului.

"Draga Dacian (iti spun Dacian pentru ca te consider prietenul meu),

Au trecut si alegerile. S-a dus si presiunea asupra ta. Si desi toate ministerele tale vizate s-au pronuntat impotriva mineritului cu cianuri (din sapte, doar Ministerul Economiei si ANRM-ul vor cianura), punctul de vedere oficial al Guvernului pe care il conduci a intarziat sa apara. Termenul legal in care trebuia dat acest punct de vedere a expirat la inceputul lui 2016. Adica cam de un an.

Au fost aproape 365 de sanse in acest an, in fiecare zi cate una. Mai sunt doar cateva sanse ramase. Cateva sanse ...citeste mai departe despre "Alex Gavan ii trimite o scrisoare premierului Ciolos: Cianura e "old school" si periculoasa" pe Ziare.com

#Alex Gavan scrisoare Ciolos, #Ciolos lege cianuri , #Stiri Mediu