Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

LOGICODE S.A. a participat la Datamax Partners Conference 2006

LOGICODE S.A. a participat la Datamax Partners Conference 2006
Organizat in perioada 15-17 Martie la Istanbul, evenimentul 'Datamax Partner Conference 2006' a marcat lansarea noi game de imprimante de inalta performanta H-Class.Organizat in perioada 15-17 Martie la Istanbul, evenimentul 'Datamax Partner Conference 2006' s-a remarcat prin noutatile prezentate de Datamax Corporation partenerilor sai europeni.

Astfel, livrarea produselor Datamax se va face in acord cu directivele RoHS si WEEE ale Uniunii Europene. Datamax recunoaste importanta acestor directive si isi reconfirma interesul pentru protectia mediului inconjurator.

Prezentata in cadrul evenimentului, noua imprimanta H-Class de mare productivitate s-a remarcat prin performanta. Ea a fost proiectata sa raspunda cerintelor de tiparire continua a etichetelor, 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana.

Imprimanta Datamax I-Class RFID Ready asigura utilizatorilor flexibilitatea si modularitatea asteptata de la imprimantele din gama I-Class. Ea permite instalarea directa de catre utilizator, prin operatiuni extrem de simple, de 'module' RFID adaptate cerintelor lor. Datamax ofera module RFID HF (13,56MHz) conforme cu standardul ISO 15693 si module RFID UHF ce suporta standardele ECPglobal si ISO.

Totodata Datamax a anuntat deschiderea in a doua jumatate a lunii Aprilie a unui centru de logistica european. Acesta va simplifica operatiunile si va reduce timpii de livrare a produselor Datamax catre partenerii sai europeni.

Datamax Corporation, cu sediul in Orlando, Florida, SUA, este specializta in proiectarea, fabricarea si promovarea de produse pentru etichetarea cu cod de bare si RFID, incluzand imprimante direct termice si cu transfer termic, etichete adezive si non adezive si riboane. Datamax este prezenta in peste 65 de tari din intreaga lume si in Romania prin partenerul sau, LOGICODE S.A.

LOGICODE S.A. este prima firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare. LOGICODE S.A. ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor, utilizand tehnologia codurilor de bare si RFID. Experienta acumulata ne permite sa rezolvam cerintele specifice fiecarui beneficiar, in cadrul unei game largi de aplicatii, cum ar fi: etichetare cu/fara coduri de bare cu/fara RFID, marcare si etichetare industriala (pe fluxuri de productie), control acces si prezenta personal, urmarirea productiei, gestiunea stocurilor, controlul calitatii, inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, etc.

Sursa:Liliana Petrache, Logicode

Bloombiz.ro


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1029 ori