Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Seful CNH: Managementul privat, cea mai buna solutie

Seful CNH: Managementul privat, cea mai buna solutie

Privatizarea managementului la Compania Nationala a Huilei este cea mai buna solutie pentru criza actuala, sustine actualul director general al CNH, Constantin Jujan. 

"Este cea mai buna solutie, pentru toate companiile de stat, managementul privat, cu atat mai mult si pentru Compania Huilei, unde tot timpul ceea ce a fost reglementat, ceea ce a fost lege, a constituit si subiect de negociere, lucru care nu cred ca mai este admisibil in conditiile unui management privat

Cred ca managementul privat va rezolva problemele in limita legii, deci tot ce este legal are obligatia sa se respecte", a declarat Constantin Jujan.

Privatizarea acestui sector o va face ministerul de resort, iar deocamdata actualul director general spune ca nu s-a gandit si la aceasta functie.

"Ministerul Economiei va selecta o firma care se va ocupa de acest lucru si care va selecta personalul care participa, sau firma care poate sa administreze aceste companii", mai spune Jujan.


Citeste continuarea pe ziare.comTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1420 ori