Marian Dusan, noul director al Evenimentului Zilei: Vrem profit de 500.000 de euro pe an

Marti, 26 Martie 2013, ora 13:12
3174 citiri
Marian Dusan, noul director al Evenimentului Zilei: Vrem profit de 500.000 de euro pe an
Marian Dusan

Marian Dusan, noul director executiv al Editurii Evenimentul Zilei si Capital, a declarat ca in mandatul sau cele doua publicatii isi vor dubla tirajul si vor produce un profit de 500.000 de euro pe an.

"Vom genera crestere in trepte, iar scopul este de a obtine o profitabilitate substantiala a grupului, de minimum 500.000 de euro pe an", a declarat Marian Dusan pentru Business24.

Marian Dusan va conduce operatiunile publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital. El a spus ca are in plan si o politica de crestere a activitatii online.

"O sa dezvoltam partea de retele sociale, Twitter si Facebook, cu precadere", a spus Marian Dusan.

Intrebat cat de mare va fi echipa pentru online, Marian Dusan a spus ca va fi formata din 10 oameni.

Nu vor fi disponibilizari

Noul director a spus ca nu vor exista disponibilizari in cadrul celor doua publicatii, dar ca "va eficientiza echipa". "Vom a duce un suflu proaspat si vom gandi prin creativitate", a spus Dusan.

Noua strategie a celor doua publicatii se va baza pe "continut de calitate, care sa nu fie livrat inainte la televizor. Printul trebuie sa fie primul, iar dupa aceea online-ul si TV-ul", a spus Marian Dusan.

"S-a facut o greseala in ceea ce priveste printul. S-au dat stiri care erau deja rasuflate. Omul plateste printul pentru ca nu are pe Internet informatia respectiva".

Marian Dusan s-a nascut pe 5 aprilie 1979, este licentiat in Drept si in Stiinte Politice, si are un master in Psihologie Politica si Leadership in Administratie.

La 22 ani de ani, Marian Dusan a devenit managerul Combinatului Siderurgic de la Calarasi, transformat ulterior in compania Repsteel, furnizor de structuri metalice.

La 23 de ani, Camera de Comert si Industrie din Romania l-a declarat pe Marian Dusan cel mai performant tanar antreprenor.

In 2011, Marian Dusan pus bazele Romanian Business Accelerator, o asociatie ce isi propune sa accelereze mersul in businessul romanesc.

Cititi mai multe despre profilul lui Marian Dusan pe blogul sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Evenimentul Zilei profit, #Capital profit, #Marian Dusan CEO Evenimentul Zilei, #interviu Marian Dusan , #Ziare