Marian Dusan, noul director al Evenimentului Zilei: Vrem profit de 500.000 de euro pe an

Marti, 26 Martie 2013, ora 13:12
3232 citiri
Marian Dusan, noul director al Evenimentului Zilei: Vrem profit de 500.000 de euro pe an
Marian Dusan

Marian Dusan, noul director executiv al Editurii Evenimentul Zilei si Capital, a declarat ca in mandatul sau cele doua publicatii isi vor dubla tirajul si vor produce un profit de 500.000 de euro pe an.

"Vom genera crestere in trepte, iar scopul este de a obtine o profitabilitate substantiala a grupului, de minimum 500.000 de euro pe an", a declarat Marian Dusan pentru Business24.

Marian Dusan va conduce operatiunile publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital. El a spus ca are in plan si o politica de crestere a activitatii online.

"O sa dezvoltam partea de retele sociale, Twitter si Facebook, cu precadere", a spus Marian Dusan.

Intrebat cat de mare va fi echipa pentru online, Marian Dusan a spus ca va fi formata din 10 oameni.

Nu vor fi disponibilizari

Noul director a spus ca nu vor exista disponibilizari in cadrul celor doua publicatii, dar ca "va eficientiza echipa". "Vom a duce un suflu proaspat si vom gandi prin creativitate", a spus Dusan.

Noua strategie a celor doua publicatii se va baza pe "continut de calitate, care sa nu fie livrat inainte la televizor. Printul trebuie sa fie primul, iar dupa aceea online-ul si TV-ul", a spus Marian Dusan.

"S-a facut o greseala in ceea ce priveste printul. S-au dat stiri care erau deja rasuflate. Omul plateste printul pentru ca nu are pe Internet informatia respectiva".

Marian Dusan s-a nascut pe 5 aprilie 1979, este licentiat in Drept si in Stiinte Politice, si are un master in Psihologie Politica si Leadership in Administratie.

La 22 ani de ani, Marian Dusan a devenit managerul Combinatului Siderurgic de la Calarasi, transformat ulterior in compania Repsteel, furnizor de structuri metalice.

La 23 de ani, Camera de Comert si Industrie din Romania l-a declarat pe Marian Dusan cel mai performant tanar antreprenor.

In 2011, Marian Dusan pus bazele Romanian Business Accelerator, o asociatie ce isi propune sa accelereze mersul in businessul romanesc.

Cititi mai multe despre profilul lui Marian Dusan pe blogul sau.

Micile plăceri, lovite de mari scumpiri. Ce stă în spatele prețurilor crescute la ceai și cafea
Micile plăceri, lovite de mari scumpiri. Ce stă în spatele prețurilor crescute la ceai și cafea
Ultimii ani au venit cu scumpiri constante ale vieții, fie că este vorba de costul încălzirii sau de cel al alimentelor. Două analize recente scot la suprafață faptul că este posibil să...
Microsoft retrage suportul pentru două versiuni de Windows 11. Cum puteți evita asta
Microsoft retrage suportul pentru două versiuni de Windows 11. Cum puteți evita asta
Microsoft va lăsa fără suport utilizatorii Windows 11 care nu și-au actualizat sistemul de operare la una dintre versiunile mai recente, modificarea intrând în aplicare peste doar 90 de zile....
#Evenimentul Zilei profit, #Capital profit, #Marian Dusan CEO Evenimentul Zilei, #interviu Marian Dusan , #Ziare

Curs valutar

1 EUR = 4.9700 RON

-0.0037

1 USD = 4.5550 RON

-0.0139
  1. Cum ”fentezi” radarele fixe atunci când pleci cu mașina în vacanță peste hotare. Metodele ingenioase aflate la limita legii VIDEO
  2. Cât costă o noapte de cazare la cele mai scumpe hoteluri din Mamaia. Ce tarife a stabilit Gică Hagi, la hotelul său de lux
  3. Cum se conduce pe caniculă. Ce e absolut important să faci înainte de a te urca la volan
  4. Un oraș aflat la 8.700 de km zguduie lumea: Toate produsele se scumpesc, cel mai grav blocaj de la pandemie
  5. Falimente pe bandă rulantă. Câte firme românești și-au suspendat activitatea în 2024. Creștere masivă față de anul trecut
  6. Panică la un gigant mondial al industriei „junk food". Cât de mult au scăzut vânzările
  7. Surpriza mașinilor viitorului anunțată de cea mai mare companie din lume: ”Americanii și chinezii nu merg în direcția asta”
  8. Cel mai mare investitor imobiliar român a depășit borna de un miliard de lei. Din ce afaceri a câștigat cei mai mulți bani
  9. Cele 6 recomandări esențiale pentru șoferii care circulă pe caniculă. Care este presiunea ideală pentru anvelope vara
  10. O firmă românească se extinde peste hotare cu un model de afacere atipic. Ținta următoare este Europa de Vest