Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Drayton Bird, in premiera in Romania la RoDirect2007

Drayton Bird, in premiera in Romania la RoDirect2007

La conferinta RoDirect 2007, care va avea loc pe 19 si 20 aprilie la Crowne Plaza, Bucuresti, participantii vor avea sansa sa ii intalneasca pe unii dintre cei mai bine cotati speakeri de marketing direct din lume, printre care se numara si Drayton Bird.

Avand peste 40 de ani de experienta in marketing direct si publicitate, cartea scrisa de el, "Commonsense Direct Marketing", a devenit o lucrare de referinta in marketing-ul direct, fiind chiar numita un "mini-institut decizional". Drayton Bird a tinut prezentari in fata publicului in peste 40 de tari. Chartered Institute of Marketing il numara printre cele 50 de mari nume care au ajutat la formarea marketing-ului din ziua de astazi, alaturi de Philip Kotler, Tom Peters sau Theodore Levitt.

La RoDirect2007, Drayton Bird va divulga participantilor ce functioneaza, ce nu functioneaza in marketing-ul direct si de ce. Va arata ca si cel mai creativ mailing poate sa dea gres daca este trimis catre persoanele nepotrivite, in timp ce o scrisoare necreativa poate uneori sa dea rezultate daca este trimisa catre o lista adecvata. Nu exista o persoana mai potrivita decat Drayton Bird de la care sa afli care este drumul catre succes in DM. Discursul sau "The Good, the Bad, and the Ugly" va va convinge de acest lucru.

Pe langa Drayton Bird, la RoDirect 2007 participantii vor avea ocazia sa ii asculte si sa interactioneze si cu alti specialisti internationali de renume. Alfred Koblinger, Alastair Tempest, Heinz Fisher, Otfried Fritsch, Peter Muir, Jack Saffell si Botond Szebeny se vor alatura vorbitorilor romani - Monica Stroilescu, Ioan Coaca, Serban Goran, Mihai Petroff si Marian Seitan pentru a impartasi publicului din experienta lor in domeniul marketing-ului direct.

Informatii complete despre acesti vorbitori, temele pe care le vor dezbate si ultimele noutati legate de conferinta se pot gasi pe www.rodirect.ro. Inscrierile se pot face online pe site-ul evenimentului, prin e-mail la adresa rodirect@maximize.ro, sau telefonic la 021-300.39.35.

Partenerii media ai evenimentului sunt Ziarul Financiar, Business Magazin, Media & Advertising, Mediafax, Internetcorp si Comunicate de presa.ro, iar Xpress Printing este partener organizator, asigurand productia materialelor tiparite.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1186 ori