Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cele mai tari jocuri video in "Galeria Avatar" din Magazinul Cocor

Cele mai tari jocuri video in "Galeria Avatar" din Magazinul Cocor

Magazinul Cocor are incepand de joi o zona de High Tech entertainment, numita Galeria Avatar, dotata cu ultima tehnologie in materie de jocuri video - Microsoft Xbox Kinect.

Zona de High-Tech entertainment ofera gratuit clientilor posibilitatea de a-si anima propriul avatar, pe proiectii cu diagonala de 400 cm, prin intermediul celui mai asteptat accesoriu al momentului pentru jocurile video - Kinect.

Sistemul dotat cu senzori de miscare permite jucatorului sa controleze comenzile virtuale din jocuri prin simple miscari ale corpului si comenzi vocale, fara a avea nevoie de alte dispozitive.

"Suntem in permananta conectati la ultimele aparitii din zona high-tech pe care dorim sa le aducem in Cocor, unde clientii sa beneficieze de spatii special amenajate, care fac intreaga experienta cu atat mai reala.

In acest sens am creat acesta zona de entertainment high-tech, care reprezinta o extensie a investitiilor noastre in pozitionarea Cocor ca un High-Tech Store" a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

In paralel, Cocor aduce in premiera pe piata din Romania cabina virtuala de proba.


Prin scanarea corpului se obtin peste 200 de masuri corporale ale fiecarui individ, construind astfel un avatar in baza caruia clientul poate proba virtual colectiile ce pot fi gasite in magazinul Cocor, prin accesarea unei baze de date speciale.


Citeste continuarea pe Ziare.comTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1499 ori