Business24.ro - in haine noi: spune-ne parerea ta!

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 08:00
16262 citiri
Business24.ro - in haine noi: spune-ne parerea ta!

Business24 (fostul Bloombiz.ro) s-a relansat, luni, cu o fata noua si cu multe servicii si noutati pentru cititorii dornici sa obtina o imagine completa a lumii de business din tara, dar si din afara.

Business24.ro iti ofera informatia esentiala din economie si lumea afacerilor, pe care o gasesti in zona de stiri minut cu minut de pe homepage.

Echipa editoriala selecteaza pentru tine stirile cele mai importante din Economie, Afaceri, Bani, IT si Life, domenii pe care le gasesti in bara de meniu. Pentru a face si mai usoara selectia stirilor care te intereseaza, sub meniu, gasesti alocate fiecarui domeniu o serie de categorii, care s-au dovedit, in timp, ca te intereseaza cel mai mult.

La sfarsit de saptamana, Business24.ro isi pune o fata noua si te invita sa explorezi o lume a placerilor mai mult sau mai putin vinovate, selectate special pentru tine intr-un supliment de weekend unic in Romania - "Cum sa cheltuiesti".

Noul Business24.ro continua sa iti aduca cele mai proaspete informatii despre cursul de schimb, intr-o sectiune speciala, dedicata Cursului Valutar. Printre noile facilitati ale lui Business24 se numara si sectiunea de Ziare&Bloguri, cu cele mai importante stiri din publicatiile de business din Romania si din afara, dar si sectiunea Business VIP, dedicata companiilor si oamenilor de afaceri.

Tot pe Business24.ro vei gasi cele mai bune preturi de case, oferte auto, joburi, informatii despre finantare si francize, dar si un convertor valutar.

"Cum sa-i cheltuiesti"

In weekend, Business24.ro se imbraca in culori noi si te invita sa descoperi cum sa cheltuiesti inteligent si cu multa placere. Afla impreuna cu Business24.ro cum sa-ti petreci mai eficient timpul liber, dar si pe ce merita sa iti cheltuiesti banii.

Business VIP - companii si oameni de afaceri

Cele mai importante companii si cei mai cunoscuti oameni de afaceri, sub un singur acoperis - Business VIP. Vezi, impreuna cu Business24.ro, care sunt cele mai mediatizate personalitati din lumea afacerilor, dar si ultimele anunturi ale companiilor, Top-uri realizate special pentru tine si multe altele. Pentru fiecare dintre aceste personalitati ale lumii de business vei gasi o pagina dedicata. Descopera pe Business VIP cum poti ajunge si tu acolo.

Curs Valutar - tot ce trebuie sa stii despre cursul de schimb

In sectiunea dedicata cursului valutar gasesti cele mai complete informatii despre evolutia cursului de schimb al valutelor care te interseaza. Tot aici poti vedea care este cel mai bun curs de schimb la bancile din Romania. Pentru a avea mereu la indemana aceste informatii am creat un widget special, pe care il poti configura foarte usor si pe care il poti prelua gratuit pe site-ul sau blogul tau.

Ziare&Bloguri - toate stirile care te interseaza

Business24.ro selecteaza pentru tine cele mai importante stiri si articole din principalele publicatii de business din Romania si din afara. Sectiunea Ziare&Bloguri te ajuta sa gasesti usor si repede toate stirile de business care te intereseaza.

Business24.ro, o noua experienta

Acestea sunt doar cateva dintre facilitatile pe care ti le oferta noul Business24.ro. Pe restul te lasam sa le descoperi singur.

Te invitam sa explorezi noul Business24.ro si asteptam sugestiile si observatiile referitoare la schimbarile aduse site-ului pe contact@business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Business24 ro relansare, #Business24 ro noutati, #Bloombiz ro transformare Business24 ro , #Ziare online