TVR cere Ministerului Finantelor marirea taxei TV

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 14:34
1402 citiri
TVR cere Ministerului Finantelor marirea taxei TV

Televiziunea Romana a avansat ministrului de Finante un proiect care include o prevedere referitoare la marirea taxei TV, a declarat miercuri Stelian Tanase, director general interimar al Societatii Romane de Televiziune.

"Intr-un proiect pe care l-am avansat ministrului de Finante este acest lucru (marirea taxei TV - n.r.) si sper ca saptamana viitoare sa ii infatisez si primului-ministru. Avem intelegere ca dupa Anul Nou sa avem o discutie. Avem un material, putem discuta pe o baza serioasa. Marirea taxei este lucrul la care ne gandim. Este o discutie complicata si ea se va purta", a spus Tanase in Comisia pentru cultura si media din Senat.

Potrivit acestuia, o decizie recenta a Curtii Constitutionale va micsora cu o treime incasarile televiziunii.

"Apar diverse reglementari care in ultima vreme sunt impotriva acestei institutii care se numeste Televiziunea Romana. Acum cateva zile Curtea Constitutionala a dat o decizie care ne va micsora, probabil, cu o treime incasarile pe anul acesta. Este vorba de faptul ca firmele vor plati numai pentru un singur abonament, chiar daca au 1.000 de televizoare. Aici putem sa discutam o formula, daca nu facem un abonament mai consistent, care sa cuprinda faptul ca are 1.000 de televizoare, si nu doar un abonament normal, care este pretul a doua tigari", a afirmat Tanase.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#marire taxa TV, #taxa TV Ministerul de Finante , #Televiziune