Mohammad Murad incearca si astazi sa primeasca de la CNA licenta pentru o televiziune de business

Marti, 11 Februarie 2014, ora 09:30
1529 citiri
Mohammad Murad incearca si astazi sa primeasca de la CNA licenta pentru o televiziune de business
Sursa foto: Ziua Constanta

Mohammad Murad, important proprietar de hoteluri din Romania, va incerca sa primeasca, astazi, doua licente audiovizuale de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pentru propria televiziune.

Autoritatea a amanat, in 28 ianuarie, luarea unei decizii in acest caz.

M&M Channel SRL din Bucuresti a solicitat CNA, initial, doua licente audiovizuale (una de satelit si una prin retele de comunicatii electronice) pentru televiziunea de business si lifestyle TV Life, conform Mediafax.

CNA a amanat luarea unei decizii in acest caz

CNA a luat in discutie solicitarea in sedinta din 28 ianuarie, cand a amanat luarea unei decizii in acest caz, iar motivul amanarii a fost acela ca autoritatea voia sa sa solicite un punct de vedere de la Realitatea Media, care detine The Money Channel.

In prezent, trei dintre emisiunile prezente in grila televiziunii pe care M&M Channel vrea sa o lanseze - "Business Breakfast", "Market Report" si "Romania agricola", sunt difuzate pe The Money Channel.

De asemenea, Consiliul urma sa verifice si aspecte legate de studioul in care ar urma sa isi desfasoare activitatea noua televiziune si de echipamentele folosite de televiziune.

Ulterior, insa, M&M Channel SRL a solicitat acordarea celor doua licente audiovizuale (prin satelit si prin retele de comunicatii electronice), dar a modificat denumirea televiziunii pe care vrea sa o lanseze din TV Life in The Market Channel.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#murad televiziune, #cna televiziune, #licenta televiziune , #Televiziune