HDTV, cel mai inalt standard in televiziune

Luni, 12 Februarie 2007, ora 15:19
1074 citiri

Incepand cu luna februarie a acestui an, 4 ACE concepe si dezvolta campania de comunicare a serviciului IPTV al iNES GROUP, potrivit unui comunicat din partea companiei.

4 ACE-pr&publicity anunta inceperea colaborarii cu iNES GROUP, unul dintre primii furnizori de acces la internet din Romania, pentru promovarea serviciului iNES IPTV, prin conceperea si implementarea activitatilor de PR si publicity. Campania de PR si publicity este o initiativa a iNES Advertising, divizia de advertising a grupului. iNES Advertising va colabora cu agentia 4 ACE pentru derularea campaniei de PR si va implementa campaniile ATL si BTL pentru serviciul INES IPTV.

Acest serviciu, atat de nou la nivel mondial, poate inlocui DVD player-ul si videorecorderul, oferind utilizatorilor posibilitatea de a urmari programele preferate in orice moment - optiunea Timeshifting. De asemenea, este compatibil cu cel mai inalt standard de calitate in domeniul transmisiunii TV - HDTV (High definition) si sunet Dolby Digital 5.1.

"iNES IPTV reprezinta un concept interactiv total nou, care depaseste granitele televiziunii prin cablu sau satelit. Servicii ca VOD (Video On Demand), jocuri "On Demand", EPG (Ghid Electronic de Programare), Timeshifting (televiziune reversibila), vor putea sa fie comunicate publicului intr-o maniera profesionista. Decizia de a alege 4 ACE, reprezinta un pas normal pentru a realiza aceste lucruri" declara Radu Rusu, Operations Manager - Divizia iNES IPTV.

"Parteneriatul cu iNES IPTV, reprezinta un challange pentru noi si in acelasi timp un pas normal in dezvoltarea 4 ACE. Credem in dorinta publicului de informare asupra celui mai nou serviciu de televiziune la nivel modial si in capacitatea noastra de a oferi informatii cat mai exacte, in functie de targetul urmarit." declara Elena Olteanu.


Bloombiz

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...