Digi TV se va lansa la inceputul lui 2012

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 15:21
3807 citiri
Digi TV se va lansa la inceputul lui 2012

Televiziunea de stiri Digi TV va fi lansata la inceputul anului viitor de compania de telecomunicatii RCS&RDS, George Orbean fiind managerul de proiect si directorul de stiri al noului post TV.

Grila de programe a Digi TV va contine jurnale de stiri din ora in ora, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate si mai multe emisiuni produse de echipa televiziunii.

Potrivit comunicatului RCS&RDS, conducerea Stirilor Digi TV a fost preluata de managerul de proiect, George Orbean, dupa ce Mihai Stegerean a demisionat din functia de director de stiri, pe care a detinut-o in cadrul proiectului Digi TV.

Stegerean s-a alaturat echipei de proiect in februarie anul acesta si a fost responsabil cu strategia editoriala si cu recrutarea echipei de jurnalisti.

In prezent, RCS&RDS detine televiziunea generalista 10 TV, televiziunile de sport Digi Sport, canalul Digi TV Info (care difuzeaza, printre altele, informatii despre ofertele si serviciile companiei) si televiziunile de filme Digi Film 1 si Digi Film 2.

Totodata, in vara anului 2010, RCS&RDS a intrat in actionariatul televiziunii muzicale Music Channel. Music Channel a primit licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului pe 22 mai 2008, iar televiziunea, controlata la momentul respectiv doar de Giovanni Francesco, s-a lansat in iunie 2008.

In 27 septembrie, RCS&RDS si Giovanni Francesco au primit o noua licenta audiovizuala de la CNA pentru a lansa o noua televiziune muzicala, H!T Music Channel.

In plus, in mai 2011, grupul RCS & RDS a achizitionat televiziunea de muzica U TV. Totodata, RCS&RDS detine televiziunea locala TL + (prin societatea Canal 7 SRL in care RCS&RDS este actionar majoritar cu 51% din actiuni).

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#DigiTV, #rcs rds, #televiziune stiri DigiTV , #Televiziune