Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

YouTube își schimbă designul și adaugă funcții noi. Ce este "pinch-to-zoom"

YouTube își schimbă designul și adaugă funcții noi. Ce este "pinch-to-zoom"

YouTube a lansat o serie de modificări de layout, care încearcă să îmbunătăţească funcţionalitatea serviciului şi experienţa utilizatorilor.

Cel mai mare serviciu de video online lansează un mod ambiental cu eşantionare dinamică a culorilor în funcţie de nuanţele predominante din cadrul clipurilor video urmărite.

Paginile web ale clipurilor video şi cele ale playlist-urilor îşi vor schimba automat fundalul, preluând una dintre culorile clipurilor redate. Ideea aici este ca fundalul să distragă cât mai puţin atenţia de la video.

Noul mod ambiental va fi folosit atunci când este activ dark mode. Acesta din urmă foloseşte acum o nuanţă şi mai închisă, tot pentru a nu distrage atenţia utilizatorului de la clipul video (şi reclame).

Cu aceeaşi ocazie, YouTube lansează o funcţie pinch-to-zoom pentru video. Aceasta va permite mărirea clipurilor video la fel cum pot fi mărite fotografiile pe telefon.

În fine, tot acum este îmbunătăţită derularea clipurilor video, care se va putea face mai precis. În acest scop, când utilizatorul derulează înainte sau înapoi, YouTube va afişa progresul cadru cu cadru. ...citeste mai departe despre "YouTube își schimbă designul și adaugă funcții noi. Ce este "pinch-to-zoom"" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 556 ori
Citeste mai multe despreYouTube youtube video playlist