Surpriza din box-office-ul american. Ce film a generat încasări de aprope 100 de milioane de dolari în trei zile

Luni, 29 Mai 2023, ora 10:57
135 citiri
Surpriza din box-office-ul american. Ce film a generat încasări de aprope 100 de milioane de dolari în trei zile
Filmul „The Little Mermaid” conduce în box-officeul american FOTO facebook

La treizeci şi cinci de ani de la povestea animată a lui Ariel, o sirenă a mării care se îndrăgosteşte de un prinţ, care a fermecat publicul, un remake live-action „The Little Mermaid” a dominat box-office-ul de weekendul Memorial Day. Lansarea Disney a strâns 95,5 milioane de dolari în trei zile. Este al cincilea cel mai bun debut din istorie pentru vacanţa în care sunt omagiaţi soldaţii americani.

„The Little Mermaid” a fost regizat de Rob Marshall şi o are ca principal personaj pe Halle Bailey. Melissa McCarthy o interpretează pe Ursula, vrăjitoarea rea a mării care îi fură vocea lui Ariel în schimbul faptului că i-a oferit picioare şi o şansă de a se întâlni cu prinţul Eric (Jonah Hauer-King). Javier Bardem, Awkwafina, Jacob Tremblay şi Daveed Diggs completează distribuţia.

„Little Mermaid” a avut un buget de producţie de 250 de milioane de dolari. Pe plan internaţional, filmul a avut încasări de 68,3 milioane de dolari de pe 51 de pieţe.

„Fast X”, a zecea parte din franciza „Fast and Furious”, s-a clasat pe locul doi în SUA. Filmul a avut încasări de 23 de milioane de dolari în al doilea weekend şi 28,7 milioane de dolari în timpul vacanţei de patru zile, după lansarea care a generat 67 de milioane de dolari. În Statele Unite, filmul a generat o sumă dezamăgitoare de 113,6 milioane de dolari.

Filmul Disney „Gardienii Galaxiei, vol. 3” a ocupat locul al treilea cu 20 de milioane de dolari şi 25,3 milioane de dolari pentru vacanţa de patru zile, totalul la nivel intern ajungând la 300 de milioane de dolari.

„The Super Mario Bros. Movie” de la Universal şi Illumination s-a clasat pe locul patru, cu 6,3 milioane de dolari în weekend şi aproximativ 8,3 milioane de dolari în perioada vacanţei. Pe plan intern, filmul a câştigat 560,9 milioane de dolari, după opt săptămâni în cinematografe.

Comedia de acţiune "The Machine", Sony şi Legendary, cu Bert Kreischer, a debutat pe cinci, cu venituri de 4,9 milioane de dolari. ...citeste mai departe despre "Surpriza din box-office-ul american. Ce film a generat încasări de aprope 100 de milioane de dolari în trei zile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#film little mermaid america incasari dolari , #Stiri Media