Organul de propaganda al Moscovei o propune pe Dancila ca Omul Centenarului intr-un articol elogios

Miercuri, 26 Decembrie 2018, ora 15:56
1305 citiri
Organul de propaganda al Moscovei o propune pe Dancila ca Omul Centenarului intr-un articol elogios
Foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Sputnik Romania Moldova a realizat un sondaj prin care isi intreaba cititorii daca Viorica Dancila merita sa primeasca titlul de Omul Politic Roman al Anului Centenarului.

"Cu siguranta, 2018 a fost un an special, nu doar prin semnificatia sa deosebita - 100 de ani de la Marea Unire - dar si prin framantarile continue.

In acest context, suprastructura politica a fost afectata puternic, mai ales la nivelul puterii, impiedicata prin toate mijloacele sa isi exercite atributiile guvernamentale si sa puna im aplicare programul de guvernare - manifestatii, denunturi penale, campanii de denigrare, reclamatii la nivel international, interventii din strainatate, atacuri in numar record la CCR etc", noteaza cei de la Sputnik Romania Moldova, organ de propaganda al Rusiei in tara noastra si peste Prut.

In aceste conditii, spune ei, "un om politic s-a dovedit o uriasa surpriza, dovedind calm, pricepere si, peste toate, un nivel al demnitatii mult peste ce am vazut in ultimii ani - premierul Viorica Dancila".

Sursa citata mai sustine ca "prima femeie din istoria tarii care conduce Guvernul a avut interventii memorabile in Parlament, in cadrul unor manifestari interne si internationale, la sedintele Cabinetului sau in diverse interviuri si conferinte de presa".

Despre interventia lui Dancila din Parlamentul European de pe 3 octombrie acestia sustin ca a fost una "istorica".

"'In numele Romaniei spun de la inceput ca nu am venit sa dau socoteala' - sunt cuvinte pe care niciun premier sau sef de stat roman nu a mai avut curajul sa le rosteasca in fata Europei", noteaza ei.

"Pe plan extern a promovat apropierea DEMNA de Uniunea Europeana, dar a insistat pe relationarea interbalcanica, precum si cu doua puteri extra comunitare - Israel si Turcia", se arata in text.

Totusi, acestia spun ca nu totul a fost perfect pe plan intern, adaugand ca si Dancila recunoaste acest lucru.

"In aceste conditii, Sputnik Romania Moldova o propune pe Viorica Dancila pentru titlul de Omul Politic Roman al Anului Centenarului.

Sunteti de acord ca Omul Politic Roman al Anului Centenarului este Viorica Dancila?

Da, sunt de acord.

Nu, sunt alti oameni poltici care merita acest titlu.

Nu stiu", se incheie articolul, care nu are nicio mentiune legata de faptul ca Viorica Dancila este o campioana a gafelor de limba romana, iar uneori s-a dovedit ca nu stie nici macar unde se afla sau cu cine vorbeste.

Amintim ca si revista Q Magazine a realizat un articol de tip oda ...citeste mai departe despre "Organul de propaganda al Moscovei o propune pe Dancila ca Omul Centenarului intr-un articol elogios" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Dancila Omul Anului Sputnik, #Dancila Omul Anului , #Stiri Media