Surpriza pe care le-o face Netflix abonaților săi, începând cu 18 aprilie

Marti, 21 Martie 2023, ora 16:14
202 citiri
Surpriza pe care le-o face Netflix abonaților săi, începând cu 18 aprilie
Netflix va lansa în continuare jocuri FOTO facebook

Netflix, cel mai popular serviciu de streaming din lume, le face o surpriză abonaților săi, într-un moment în care discuțiile despre prețul ridicat al abonamentului sunt tot mai intense.

Posibil pentru a contrabalansa acest aspect, platforma va continua anul acesta să adauge jocuri mobile casual, disponibile exclusiv abonaţilor, având în derulare parteneriate cu mai multe studiouri în acest sens.

Din noiembrie 2021, când a lansat primele jocuri, până în prezent, Netflix a ajuns să ofere deja 55 de titluri.

40 de jocuri va lansa Netflix în cursul acestui an. La fel ca cele lansate începând cu noiembrie 2021, acestea sunt disponibile doar abonaţilor companiei - jocurile sunt listate în aplicaţia Netflix, dar sunt descărcate din magazinele oficiale de aplicaţii.

Mai mult, compania anunţă că mai are deja în dezvoltare împreună cu partenerii săi alte 70 de jocuri, care nu au deocamdată o dată de lansare.

Printre jocurile care urmează a fi disponibile abonaţilor Netflix se numără franciza Monument Valley, dezvoltată de Ustwo, începând cu Monument Valley 1 şi Monument Valley 2.

Pe 18 aprilie, va fi lansat Mighty Quest: Rogue Palace, un joc plasat în universul The Mighty Quest for Epic Loot. Acesta este furnizat de Ubisoft şi este al doilea joc din cele trei pe care parteneriatul dintre cele două companii le va produce.

În plus, Netflix lucrează şi împreună cu Super Evil Megacorp, dezvoltatorul jocurilor Vainglory şi Catalyst Black, care va dezvolta un joc bazat pe o viitoare producţie Netflix. ...citeste mai departe despre "Surpriza pe care le-o face Netflix abonaților săi, începând cu 18 aprilie" pe Ziare.com

Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are
Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are
Razer, renumitul producător de echipamente dedicate gaming-ului, a lansat cel mai impresionant model din seria sa de laptopuri Blade. Blade 18 promite să redefinească standardele în materie...
Epic Games Store, disponibil și pe Android în curând
Epic Games Store, disponibil și pe Android în curând
Epic Games Store, magazinul cunoscut ca fiind o alternativă bună pentru Steam, va fi lansat și pe dispozitivele mobile cu sistem de operare Android. Într-o postare recentă pe platforma de...
#Netflix, #jocuri, #platforma, #lansare, #streaming, #serviciu, #oferta , #Stiri Media