Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mihai Gadea si Mugur Ciuvica vor fi audiati in dosarul Antena Group - RCS&RDS

Mihai Gadea si Mugur Ciuvica vor fi audiati in dosarul Antena Group - RCS&RDS

Instanta suprema a decis, vineri, ca directorul Antena 3, Mihai Gadea, si invitatul permanent al postului Mugur Ciuvica sa fie audiati ca martori in dosarul in care Sorin Alexandrescu, fostul director al Antena Group, este acuzat ca l-ar fi santajat pe Ioan Bendei, administrator RCS&RDS.

Instanta suprema a audiat-o, la termenul de vineri, pe Raluca Puscas, fost director juridic al Antena TV Group.

Ea a povestit ca, pe 23 aprilie 2013, a fost invitata in biroul lui Sorin Alexandrescu, unde a primit contractul dintre SC Bodu SRL (firma care apartine lui Dumitru Dragomir) si RCS&RDS.

"Seara a avut loc sedinta cu Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Alexandru Popa. Contractul era insotit de acte aditionale si un proces-verbal incheiat intre partile din contract. Nu mai stiu cate acte aditionale erau, Alexandrescu mi-a spus sa ma uit peste documente, pentru ca urmeaza sa le discutam ulterior. (...) Sedinta a fost spre seara aceleiasi zile, in biroul Cameliei Voiculescu. (...) Am discutat pe marginea contractului, iar Alexandrescu sau Camelia, nu mai retin care dintre ei, mi-a spus sa redactez o scrisoare ca din partea Jurnalului National, care sa fie trimisa spre partile din contract si catre Dumitru Dragomir. Mi s-a spus sa cerem prin scrisoare un punct de vedere cu privire la contract si sa mentionez ca e nevoie de punctele de vedere pentru o ancheta jurnalistica. Alexandrescu nu mi-a spus de unde are acele documente", a aratat martorul.

Intrebata de instanta daca inculpata Camelia Voiculescu avea vreun cuvant de spus in luarea deciziilor din cadrul firmei, martorul a raspuns afirmativ.

"Se discutau deciziile cu ea, se implica in activitatea societatii, era consultata referitor la programe, la situatii financiare. Am asistat la discutii pe marginea programelor care urmau sa se difuzeze, referitoare la programe care urmau sa se achizitioneze. Cele mai importante decizii din companie erau discutate cu ea, nu doar programe, ci si situatii financiare", a continuat Raluca Puscas.

Chestionata de judecator in ce context i s-a cerut restituirea contractului si daca au mai fost discutii despre acest subiect, Puscas a aratat: "Cu putin timp inainte sa fiu chemata la DNA, Camelia Voiculescu m-a chemat la o discutie la ea in birou, unde mi-a spus ca daca voi fi chemata la audieri, sa declar ca ea si Sorin Alexandrescu nu au stiut nimic despre acele scrisori care au fost transmise".

Judecatorul Aurel Gheorghe Ilie a mai dorit sa stie daca, la mom ...citeste mai departe despre "Mihai Gadea si Mugur Ciuvica vor fi audiati in dosarul Antena Group - RCS&RDS" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 6029 ori