Dragos Stanca este noul presedinte al BRAT

Joi, 29 Martie 2018, ora 17:57
2787 citiri
Dragos Stanca este noul presedinte al BRAT
Foto: Facebook / Dragos Stanca

Dragos Stanca, seful regiei de publicitate Think Digital, a fost ales presedinte al Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT), organizatie non-profit a industriei de media si publicitate.

Alegerea a avut loc in Adunarea Generala a BRAT, iar Dragos Stanca il inlocuieste in aceasta functie pe Silviu Ispas.

"Pozitia ma onoreaza iar increderea primita azi din partea unei organizatii atat de importante precum BRAT ma obliga sa reprezint cat mai eficient posibil interesele industriei locale de media", a transmis Dragos Stanca pe Facebook.

BRAT este o organizatie non-profit a industriei de media si publicitate ce are ca membri edituri de presa scrisa si online, agentii, regii si clienti de publicitate, difuzori de presa, companii ce detin statii radio, companii de outdoor si alti terti interesati.

Obiectivul BRAT este sprijinirea industriei de media si publicitate prin stabilirea unor metode si standarde comune privind modul de masurare al indicatorilor de performanta ai produselor media.

BRAT pune la dispozitia pietei de media si publicitate indicatorii de performanta obtinuti in urma auditului si studiilor realizate.

...citeste mai departe despre "Dragos Stanca este noul presedinte al BRAT" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Dragos Stanca BRAT , #Stiri Media