Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Implicarea HP in divertismentul digital, recunoscuta la CES 2007

Implicarea HP in divertismentul digital, recunoscuta la CES 2007
HP a primit 20 de distinctii in cadrul editiei din acest an a targului Consumer Electronics Show (CES), ce a avut loc in luna ianuarie la Las Vegas. Produsele HP au fost premiate de Consumer Electronics Association, Yahoo! Tech si revistele Popular Mechanics, Sound & Vision si LAPTOP, informeaza un comunicat din partea companieI.

Cele mai multe aprecieri au primit produsele HP TouchSmart PC, HP MediaSmart TV si HP MediaSmart Server, precum si recent anuntatul HP Photosmart Studio.
Numarul mare de premii reprezinta o recunoastere a eforturilor depuse de HP in redefinirea utilizarii divertismentului digital de catre consumatori prin introducerea unui nou PC si a noi produse si servicii de fotografie digitala.

"Recunoasterea primita la CES confirma existenta unei noi etape de inovatii in divertismentul digital", afirma Satjiv Chahil, senior vice president, Personal Systems Group, HP. "Consumatorii isi doresc noi modalitati de conectare, acces si utilizare a continutului digital, iar HP este prezent pe toate aceste paliere - de la lansarea unei noi paradigme in divertismentul mobil prin tableta cu sistem de operare Vista, la crearea unei noi experiente informatice si de divertisment prin PC-ul TouchSmart, pana la aducerea continutului media bogat inapoi in sufragerie prin MediaSmart TV".

HP a primit la CES urmatoarele distinctii:

• HP TouchSmart PC este castigatorul competitiei online Last Gadget Standing organizata pe situl Yahoo! Tech. HP TouchSmart PC este primul PC multifunctional dotat cu sistem de operare Microsoft Windows Vista™, care permite accesul wireless one-touch la informatii, cu facilitati de communicare si divertisment prin intermediul unui ecran personalizabil.

• Revista Sound & Vision a acordat centrului de divertisment digital HP z556 Digital Entertainment Center distinctia Editor's Choice la categoria Multiroom A/V. Acest centru de divertisment le permite utilizatorilor sa inregistreze si sa urmareasca emisiunile TV oriunde s-ar afla in locuinta si sa beneficieze de alte forme de continut digital, cum sunt fotografiile, muzica si inregistrarile video.

• Best of CES Awards la categoria Cel mai bun echipament de stocare a fost acordat de revista LAPTOP serverului HP MediaSmart. Acesta este destinat celor care vor sa exploateze la maximum retelele de acasa, conectandu-se la continutul lor digital de acasa sau cand se afla in deplasare.
HP primit distinctia CES Best of Innovations 2007 la doua categorii de produse:

• Sistemul de finisare a fotografiilor destinat magazinelor - HP Photosmart ps1000 Studio - a primit distinctia Best of Innovations 2007 la categoria Retail Resources. Este prima solutie destinata magazinelor care le permite consumatorilor sa creeze produse ingenioase: postere, albume, calendare si felicitari, in numai cateva minute, folosind pana la 200 de imagini, putand ridica produsele in maxiumum o ora.

• Televizorul LCD cu ecran de 37 inci HP SLC3790n MediaSmart a fost desemnat Best of Innovations 2007 la categoria Video Displays. Acesta este o combinatie intre un PC si un televizor, beneficiind de capacitatea de streaming wireless pentru fotografii digitale, muzica si video si de facilitatile de afisare ale unui ecran LCD elegant, de inalta definitie.

Pe langa premiile primite la CES, HP a obtinut si doua premii Best of 2006. HP Memory Spot a fost castigatorul categoriei General Innovation in cadrul topului Best of What's New 2006 realizat de revista Popular Science, iar imprimanta HP Photosmart A716 Compact Photo a fost inclusa printre cele mai bune produse ale anului (Best of the Year Awards) desemnate de revista PC Magazine.

Detalii privind distinctiile primite:
Premiile CES Innovations 2007 Design and Engineering
• HP Photosmart Studio - castigatorul distinctiei Best of Innovations la categoria Retail Resources

• Televizorul HP SLC3790n MediaSmart cu ecran LCD de 37 inci - castigatorul distinctiei Best of Innovations la categoria Video Displays
Premiile EE Times Innovation

• HP SLC3760N MediaSmart TV - castigatorul categoriei Video Display

• HP MediaSmart Server - castigatorul distinctiei Best of CES Awards la categoria Best Storage Device, acordata de revista LAPTOP
Premiile Best of the Year Awards 2006 acordate de revista PC Magazine

• HP Photosmart A716 Compact Photo Printer
Distinctia Editors' Choice Award acordata de revista Popular Mechanics 2007

• HP MediaSmart 42-inch 1080p LCD HDTVs
Distinctia Best of What's New 2006 acordata de revista Popular Science

• HP Memory Spot - castigatorul categoriei General Innovation
Distinctia Sound & Vision Editor's Choice

• HP z556 Digital Entertainment Center - castigatorul categoriei Multiroom A/V
Premiile Storage Visions Conference

• HP SLC3760N MediaSmart TV si mv2020 Media Vault - castigatoare ale categoriei Best Integrated Home Entertainment
Yahoo! Tech "Last Gadget Standing"
• HP TouchSmart PC - Online Winner

Detalii despre produsele finaliste/care au primit diplome de onoare:

Premiile CES Innovations 2007 Design and Engineering

• HP Photosmart Pro B9180 Photo Printer - diploma de onoare Digital Imaging Innovations

• HP Photosmart D7360 Printer - diploma de onoare Digital Imaging Innovations

• HP Pavilion dv2000 Entertainment Notebook PC - diploma de onoare Computer Hardware

• HP xb3000 Notebook Expansion Base - diploma de onoare Computer Hardware

• HP iPAQ rx5915 Travel Companion - diploma de onoare Computer Hardware
Premiile CNET's Best of CES Awards - People's Choice

• HP TouchSmart PC - finalist la categoria Computer and Hardware

• HP Scanjet G4050 Photo Scanner - finalist la categoria Cameras and Camcorders
Premiile The Storage Visions Conference

• HP Photosmart A716 Compact Photo Printer - finalist la categoria Mobile Consumer Electronics

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 998 ori