Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EDA Tech Forum organizeaza 18 conferinte pe tema proiectarii circuitelor integrate

EDA Tech Forum organizeaza 18 conferinte pe tema proiectarii circuitelor integrate
EDA Tech Forum organizeaza 18 conferinte, in 2007, in cadrul carora vor fi prezentate noutati din domeniul proiectarii circuitelor integrate si vor fi dezbatute problemele cu care se confrunta specialistii din acest domeniu, informeaza un comunicat al companiei Mentor Graphics.

Conferintele vor avea loc in America de Nord, Europa, Japonia si coasta Pacificului.Potrivit sursei citate, conferinta EDA Tech Forum pentru Europa de Est va avea loc pe 21 iunie, in Polonia, la Varsovia.

Invitatul special al evenimentelor va fi dr. Steve Chien, cercetator principal in cadrul laboratorului Jet Propulsion de la California Institute of Technology.

Intitulata 'Depaseste-l pe HAL - Naveta Spatiala Autonoma', prezentarea sa va aborda problema software-ului de inteligenta artificiala (AI) utilizat pe naveta spatiala Earth Observing One (EO-1) ce orbiteaza in prezent in jurul Pamantului. In cadrul experimentului EO-1, inteligenta artificiala este folosita pentru identificarea si urmarirea autonoma a unor evenimente stiintifice, precum activitatea vulcanica, inundatiile, ciclurile zapada/gheata/apa si inghet/dezghet.

Seria de conferinte EDA Tech Forum reuneste anual aproximativ 7.500 de participanti din peste 2.000 de companii.Evenimentul include discutii despre cele mai recente produse EDA, workshop-uri practice, o expozitie in care furnizorii vor face prezentari ale ultimelor produse si sesiuni tehnice axate pe domeniile proiectarii pentru productie.

In paralel cu aceasta serie de evenimente, EDA Tech Forum va realiza si o publicatie tehnica trimestriala EDA Tech Forum, disponibila atat in format tiparit cat si online. Revista dispune de un forum pentru discutii, dezbateri si comunicari privind cele mai actuale probleme, provocari, metodologii, tehnici de solutionare a problemelor si tendinte din industrie.

Mentor Graphics Corporation functioneaza in domeniul solutii de proiectare hardware si software, oferind produse, servicii de consultanta si suport pentru companiile de semiconductori si produse electronice. Venitul raportat in ultimele 12 luni este de peste 700 milioane dolari.

Firma Veda Consulting este distribuitor autorizat al produselor Mentor Graphics in Romania, este mentionat in comunicat.


Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 955 ori