Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BitDefender 9 Professional Plus - ''Produsul software al anului''

BitDefender 9 Professional Plus - ''Produsul software al anului''
BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, a castigat premiul pentru cel mai bun produs software la gala "Produsul Anului 2005" organizata de revista CHIP Romania. Produsul care a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei este BitDefender 9 Professional Plus.Peste 2000 de pasionati de IT au votat in perioada noiembrie-decembrie 2005, pentru a-si exprima optiunile referitoare la cele mai bune produse IT&C prezente pe piata romaneasca.

La cele 10 categorii, au fost nominalizate peste 100 de produse. La sectiunea software, participantii au fost alesi din cele mai diverse categorii: antivirus, utilitare, mailserver, browser, prelucrare grafica, prelucrare video, educational.

In urma voturilor, motivele pentru care BitDefender 9 Professional Plus a iesit castigator la acesta categorie sunt:
- usurinta in utilizare: 20%
- calitate foarte buna: 19%
- producator/brand cunoscut: 13%
- raport bun performanta - pret: 12%
- rezultate bune la teste: 11%
- imagine buna despre producator: 11%
- tehnologie de varf: 8%
- service de calitate: 5%

Despre BitDefender

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, in mai mult de 100 de tari.

Realizata pentru a oferi protectie completa retelelor si sistemelor companiilor, gama de solutii BitDefender cuprinde, pe langa produse pentru protectia antivirus, antispam, personal firewall si solutii de administrare a securitatii.

De asemenea, echipa BitDefender ofera consultanta organizatiilor in realizarea si stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru retelele de calculatoare.

BitDefender este o divizie a Softwin, al carei sediu central se afla in Romania, la Bucuresti. Compania are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.BANII NOSTRI - COTIDIAN ONLINE DE FINANTE SI AFACERI
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 874 ori