Noul trend in publicitate: Proiectiile 3D

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 18:20
2648 citiri
Noul trend in publicitate: Proiectiile 3D

Cel mai nou trend in industria publicitatii il reprezinta dezvoltarea proiectiilor 3D si numeroase companii mari, precum Samsung sau Nokia, le-au folosit in strategia lor de branding.

Aceasta tehnica permite agentiilor de publicitate sa utilizeze fatada cladirilor pe post de ecran de proiectie pentru reclamele 3D, intr-un amestec de imagini reale si obiecte 3D, scrie Business Insider.

Rezultatele acestor proiectii sunt spectaculoase si atrag inevitabil privirile consumatorilor: cladirile par sa fi devenit roboti, zgarie norii danseaza, pestii inoata in mijlocul strazii.

In acest sens, mentionam proiectia 3D realizata de H&M la inaugurarea unui magazin in Amsterdam unde au dat viata cladirii, robotizand-o si facand-o sa cante, oferind un spectacol vizual de exceptie:

Nu exista limite in ceea ce priveste marimea si fantezia unei proiectii publicitare 3D, iar daca respectiva cladire este destul de inalta, reclama este vizibila de la distante foarte mari.

Astfel, singura limita poate fi bugetul unei campanii 3D, deoarece preturile proiectiilor 3D sunt exorbitante, iar la acestea se adauga si costurile de "inchiriere" a fatadei cladirii de proiectie.

In ceea ce priveste atractivitatea reclamelor 3D proiectate in orase, creativitatea estea atuul companiilor. Astfel, Samsung a realizat o proiectie 3D in Amsterdam, unde trecatorii pot privi cum o cladire veche se darama sub ochii lor si din care rasare o noua lume colorata, cu plante si animale ce par reale, intocmai ca pe plasmele Samsung:

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#proiectii 3d publicitate, #Samsung reclama, #reclama H M, #proiectii 3d Amsterdam , #Reclame