Asesoft a preluat managementul Realitatea Media

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 12:16
1445 citiri
Asesoft a preluat managementul Realitatea Media

Compania Asesoft a preluat managementul Realitatea Media, intentionand sa faca o investitie de 75 de milioane de euro in urmatorii cinci ani in grupul controlat de Sorin Ovidiu Vantu, conform Mediafax.

"Astazi, 25.10.2010, compania noastra a decis preluarea managementului grupului Realitatea Media.

In acest mod, compania Asesoft, cunoscuta atat pe piata interna, cat si pe plan international pentru calitatea serviciilor informatice, vine in intampinarea nevoii Realitatea TV de retehnologizare in vederea trecerii la emisia HD (high-definition)", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX de compania Asesoft.

Potrivit comunicatului, compania Asesoft va pune la dispozitia Realitatea Media atat sumele necesare acestui proces, cat si expertiza profesionala a echipelor sale de specialisti.

"Compania noastra va incerca astfel sa raspunda noilor provocari tehnice si editoriale pe care evolutia industriei media la nivel mondial le reclama.

Asesoft este convinsa ca investitia de 75 de milioane de euro pe care o va face in decurs de cinci ani in modernizarea si dezvoltarea operatiunilor internationale ale Realitatea Media va reusi sa genereze o rata a profitului de circa 35%, rezultat peste media europeana a acestei industrii", se mai spune in comunicat.

Sebastian Ghita controleaza grupul de firme Asesoft, care activeaza in domeniul IT&C.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#asesoft, #realitatea, #media, #sorin, #ovidiu, #vantu , #Reclame