Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trei milioane de download-uri IE7 in primele patru zile

Trei milioane de download-uri IE7 in primele patru zile
Microsoft vorbeste despre lansarea IE7 ca despre un succes, anuntand ca noua versiune a browserului a fost descarcata de trei milioane de utilizatori in primele patru zile de la lansare.Microsoft vorbeste despre lansarea IE7 ca despre un succes, anuntand ca noua versiune a browserului a fost descarcata de trei milioane de utilizatori in primele patru zile de la lansare.
La inceputul lunii viitoare, utilizatorii vor incepe sa primeasca IE7 in mod automat, rata de adoptie a browserului crescand intr-un ritm si mai sustinut.

Pentru a promova lansarea IE7, Microsoft a cumparat spoturi radio si a amplasat panouri de publicitate in 10 orase din Statele Unite. Noul browser aduce un nivel mai ridicat de securitate, navigare in tab-uri si suport RSS integrat, fiind disponibil in prezent pentru Windows XP SP2.

"Bineinteles, nu am terminat cu IE7 inca. Vor urma versiunile localizate de IE7 pentru Windows XP si, bineinteles, IE7 in Windows Vista", a declarat Tony Chor, IE7 group program manager.

Realitatea TV

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 713 ori