Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Samsung lanseaza noul MP3Player YP-K5 cu boxe Slide-out

Samsung lanseaza noul MP3Player YP-K5 cu boxe Slide-out

Noul nodel MP3Player YP-K5, lansat de Samsung, este dotat cu boxe intgrate, de tip slide-out incorporate ce dispar in spatele unitatii cand nu sunt folosite, iar atunci cand sunt necesare, aluneca in exterior fara efort, pentru a crea un micro-sistem stereo de sine statator.

Designul de tip slide-out al boxelor K5 ofera un sunet bine definit. Pe acest player pot rula foarte multe formate de fisiere cum ar fi muzica receptionata de la radio, datorita unui FM-Tuner, dar si MP3, WMA, ASF si Ogg. Mai mult decat atat, player-ul JPEG ii permite utilizatorului sa isi afiseze cele mai recente fotografii, pe un fundal sonor personal.


Modelul beneficiaza de o suprafata eleganta si se deschide printr-o simpla atingere, afisand un display OLED stralucitor. De asemenea, boxa si ecranul de control sunt pozitionate astfel incat sa creeze o baza stabila care sa se aseze confortabil pe orice masa sau pe orice suprafata plana.

Atingeti butonul de alimentare si ecranul OLED ilumineaza suprafata neagra, lucioasa, iar un display vertical ghideaza utilizatorul prin caracteristicile multimedia ale modelului K5. Sistemul intuitiv de navigare si o grafica deosebita fac ecranul sa straluceasca mai puternic si completeaza caracteristicile modelului K5, inclusiv display-urile adaptabile. Muzica poate fi salvata in fisiere diferite, pentru a facilita accesul, permitandu-va sa localizati rapid melodia dorita.

Tastele de pe touch screen raman aceleasi, doar tastele multi-directionale se rotesc cu 90 de grade cand se trece din modul "private" in modul "speaker", pentru a avea un numar minim de taste, un sistem simplificat si un look minimalist.

Dotat cu programul copy-security WMDRM (Windows Media Digital Rights), modelul YP-K5 va ofera acces la oricare dintre site-urile binecunoscute pentru a descarca muzica.

Avand PlaysForSure, muzica utilizatorului este compatibila cu K5, inclusiv melodiile achizitionate prin Internet. USB 2.0 ofera o conexiune mai rapida, pentru download-uri de mare viteza, ajungand sa descarce pana la 1 000 de melodii pentru K5 cu capacitate de stocare de 4GB (500 pentru 2GB, 240 pentru 1GB).

Cand este activat modul "headset" (casti), K5 ruleaza muzica dv. preferata timp de 30 de ore, fara a fi necesara reincarcarea; in modul "slide out speaker", bateria functioneaza timp de 6 ore.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1204 ori