Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Compania care detine Romania TV vrea si post de radio la Bucuresti

Compania care detine Romania TV vrea si post de radio la Bucuresti


Societatea Ridzone Computers SRL, care detine licenta televiziunii Romania TV, vrea sa lanseze un post de radio generalist in Bucuresti si s-a inscris la concursul pe care Consiliul National al Audiovizualului (CNA) il va organiza, incepand din 18 noiembrie, pentru atribuirea mai multor frecvente.

Surse au declarat pentru agentia Mediafax ca societatea Ridzone Computers SRL vrea sa lanseze un post de radio in Bucuresti.

Contactata vineri de Mediafax, Roxana Niculescu, directorul de programe al televiziunii de stiri Romania TV, a confirmat faptul ca societatea Ridzone Computers SRL s-a inscris la concursul CNA.

"Da, ne-am inscris la concurs pentru un post de radio generalist, in Bucuresti", a spus Roxana Niculescu.

Societatea Ridzone Computers SRL detine licenta audiovizuala a televiziunii Romania TV. Asociatii Ridzone Computers SRL sunt: RTV Satellite Net SRL (asociat unic Radu Mihai Tronaru) - 95% si Radu Mihai Tronaru - 5%, conform site-ului CNA.

Potrivit unor informatii publicate in presa, televiziunea Romania TV este controlata de omul de afaceri si deputatul PSD Sebastian Ghita.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, pe 15 octombrie, sa organizeze, incepand din 18 noiembrie, un concurs pentru atribuirea a 71 de frecvente radio. Intre acestea se afla si cele 23 de licente terestre care au fost retrase Radio Guerrilla.

Printre societatile care s-au inscris la concursul organizat de CNA se numara si Grupul Media Camina SRL (care detine Radio Zu), P7S1 Radio Holding SRL (care detine Kiss FM, Magic FM si One FM), Global Media Expert SRL (care detine Sport Total FM), dar si trustul de presa al Patriarhiei Romane (care detine Radio Trinitas).

Frecventele vor fi scoase la concurs in doua calupuri: generaliste si tematice.

Frecventele care vor fi scoase la concurs sunt in localitati precum Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Cluj-Napoca, Covasna, Deva, Iasi, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Slatina, Suceava, Targu Mures etc.

Concursul se va desfasura incepand din 18 noiembrie si se va intinde pe cate zile va fi necesar pana la atribuirea celor 71 de frecvente.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1769 ori