Compania care detine Romania TV vrea si post de radio la Bucuresti

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 12:59
2322 citiri
Compania care detine Romania TV vrea si post de radio la Bucuresti

Societatea Ridzone Computers SRL, care detine licenta televiziunii Romania TV, vrea sa lanseze un post de radio generalist in Bucuresti si s-a inscris la concursul pe care Consiliul National al Audiovizualului (CNA) il va organiza, incepand din 18 noiembrie, pentru atribuirea mai multor frecvente.

Surse au declarat pentru agentia Mediafax ca societatea Ridzone Computers SRL vrea sa lanseze un post de radio in Bucuresti.

Contactata vineri de Mediafax, Roxana Niculescu, directorul de programe al televiziunii de stiri Romania TV, a confirmat faptul ca societatea Ridzone Computers SRL s-a inscris la concursul CNA.

"Da, ne-am inscris la concurs pentru un post de radio generalist, in Bucuresti", a spus Roxana Niculescu.

Societatea Ridzone Computers SRL detine licenta audiovizuala a televiziunii Romania TV. Asociatii Ridzone Computers SRL sunt: RTV Satellite Net SRL (asociat unic Radu Mihai Tronaru) - 95% si Radu Mihai Tronaru - 5%, conform site-ului CNA.

Potrivit unor informatii publicate in presa, televiziunea Romania TV este controlata de omul de afaceri si deputatul PSD Sebastian Ghita.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, pe 15 octombrie, sa organizeze, incepand din 18 noiembrie, un concurs pentru atribuirea a 71 de frecvente radio. Intre acestea se afla si cele 23 de licente terestre care au fost retrase Radio Guerrilla.

Printre societatile care s-au inscris la concursul organizat de CNA se numara si Grupul Media Camina SRL (care detine Radio Zu), P7S1 Radio Holding SRL (care detine Kiss FM, Magic FM si One FM), Global Media Expert SRL (care detine Sport Total FM), dar si trustul de presa al Patriarhiei Romane (care detine Radio Trinitas).

Frecventele vor fi scoase la concurs in doua calupuri: generaliste si tematice.

Frecventele care vor fi scoase la concurs sunt in localitati precum Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Cluj-Napoca, Covasna, Deva, Iasi, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Slatina, Suceava, Targu Mures etc.

Concursul se va desfasura incepand din 18 noiembrie si se va intinde pe cate zile va fi necesar pana la atribuirea celor 71 de frecvente.

Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
WhatsApp introduce o caracteristică nouă de confidențialitate pentru versiunea sa web, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a bloca conversațiile printr-o funcție numită Chat Lock....
Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toți operatorii de transport feroviar, integrați pe Ghișeul Unic. Schimbări la cumpărarea biletelor
Toţi cei şase operatori de transport feroviar de călători care prestează servicii publice sunt integraţi şi activi în sistemul Ghişeul Unic dezvoltat de Autoritatea pentru Reformă...
#post de radio Bucuresti, #compania Romania TV , #Radio