Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Subiecte hot din publicitate in viziunea si interpretarea lui Andi Moisescu

Subiecte hot din publicitate in viziunea si interpretarea lui Andi Moisescu

Andi Moisescu se alatura echipei revistei lunare Media & Advertising, care apare din 21 martie intr-un nou format, glossy, informeaza un comunicat. El vorbeste deschis despre modalitatile creative din advertising, subliniind ideea ca "exista cazuri in care publicitatea mascata este atat de mascata incat nici cei care o publica nu realizeaza asta".

Media & Advertising propune lunar 100 de pagini despre media, new media, advertising, marketing si entertainment. Revista isi propune un demers jurnalistic profesionist intr-o prezentare creativa, de publicitar. Ea se va distribui impreuna cu revista saptamanala Business Magazin si va aborda un vocabular premium potrivit industriei publicitare.

Revista Media & Advertising a fost lansata si editata pana anul trecut de agentia de presa Mediafax. Din acest an revista a intrat in portofoliul PubliMedia, companie care detine Business Magazin. Atat Mediafax, cat si PubliMedia fac parte din grupul MediaPRO.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 766 ori