La Romexpo se desfasoara targul de cosmetica

Vineri, 15 Septembrie 2006, ora 10:21
1016 citiri

In cadrul Complexului Expozitional - Targul International Bucuresti ROMEXPO in perioada 21-24 septembrie se desfasoara cea de a XII-a editie a expozitiei internationale pentru produse si echipamente pentru cosmetica, coafura si intretinere corporala - Cosmetics Beauty Hair 2006. Evenimentul este structurat in 4 sectiuni:

- Sectiunea cosmetice profesionale, echipamente pentru saloanele de

coafura si cosmetica;

- Sectiunea produse cosmetice de ingrijire la domiciliu si accesorii

- Sectiunea demonstratii practice de coafura si infrumusetare ale saloanelor

de frumusete

- Ambalaje pentru industria cosmetica

Un punct de atractie deosebit, atat pentru vizitatorii specialisti cat si pentru publicul

larg, va fi scena amplasata in pavilionul 13, unde, pe toata perioada expozitiei, se vor desfasura demonstratii de coafura, manichiura si cosmetica, precum si lansari de noi produse.

La aceasta editie, pana in prezent, si-au anuntat participarea 100 de firme din Bulgaria, Elvetia, Germania, Iran, Israel, Polonia, Romania, Serbia si Turcia.

Suprafata ocupata este de 9.000 mp, firmele expozante fiind gazduite in pavilioanele 13, 14 si 15.

Sub sloganul Dati o sansa afacerii dumneavoastra, ROMEXPO sta la dispozitia expozantilor si vizitatorilor specialisti prin intermediul Centrului de Afaceri (pavilionul 31), care ofera celor interesati informatii de afaceri, consultanta si documentatie pentru promovarea, initierea si dezvoltarea afacerilor.

De asemenea, in perioada de desfasurare a expozitiei Cosmetics Beauty Hair functioneaza si serviciul Bursa de Contacte / Business Meeting Point care isi propune sa faciliteze contactele de afaceri dintre vizitatorii specialisti si expozanti.

Programul de vizitare al expozitiei este intre orele 10,00 si 18,00, accesul

vizitatorilor fiind permis pe baza biletului de intrare sau a invitatiilor de specialist distribuite de expozanti si organizatori sau descarcate de pe site-ul manifestarii www.expocosmetics.ro.

Amos News

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...