Crema industriei publicitatii se reuneste la congresul IAB

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 08:54
1075 citiri
Crema industriei publicitatii se reuneste la congresul IAB

Ecosistemul de publicitate din Europa se va reuni la a opta editie a congresului IAB, unde, timp de doua zile, vor avea loc discutii pe tema "Creare unei noi ere de crestere".

La acest eveniment vor participa 500 factori de decizie, inclusiv agentii de publicitate, editori, proprietari de media, agentii de marketing si digitale, agentii media, furnizori de date si de tehnologie, companii de analiza si cercetare si start-up-uri din 32 de tari.

De asemenea, vor fi 30 de sesiuni de conferinte unde vor fi prezenti 20 de parteneri internationali din presa si mass-media.

La editia din acest an vor avea prezentari, printre altii, BuzzFeed, ComScore, Criteo, Dailymotion, Ebuzzing, Facebook, IBM, Microsoft, myThings, Nieslen, nugg.ad, Performics, Unruly si Videology.

Ce premii vor fi acordate

Premiile "The Marketing and Interactive Excellence" - "Mixx Awards" vor recompensa cele mai bune campanii interactive din Europa. La eveniment vor putea participa toti castigatorii unui premiu similar acordat in propria tara.

Research Awards vor fi acordate celor mai bune proiecte, indiferent de buget, dezvoltate in ecosistemul digital.

Pe langa acestea, in cadrul "Gala Dinner & Awards Ceremony", va fi acordat si "The Merit Award" unor personalitati marcante din industrie.

In cadrul acestei editii va fi realizat, pentru prima oara, si "The eDay Ranking (European Digital Agency of the Year)". Clasamentul evidentiaza activitatea agentiilor digitale si mass-media sau a retelelor europene de publicitate digitala, precum si a brandurile lor.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#iab congres, #interag eveniment, #evenimente publicitate , #Publicitate