Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANAF amana publicarea listei contribuabililor inactivi

ANAF amana publicarea listei contribuabililor inactivi

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat, miercuri, ca Lista contribuabililor declarati inactivi va putea fi accesata de pe pagina de internet a institutiei din 11 iunie, in loc de 2 iunie, cum transmisese initial, din motive tehnice si de modificare a continutului listei, relateaza NewsIn.

De asemenea, ANAF urmareste sa puna la dipozitia contribuabililor o serie de instrumente informatice (aplicatii), care sa permita acestora consultarea Listei contribuabililor declarati inactivi, fara a fi necesara accesarea site-ului institutiei.

Contribuabilii care nu-si indeplinesc, pe parcursul unui semestru calendaristic, nicio obligatie declarativa prevazuta de lege, care se sustrag de la efectuarea inspectiei fiscale, prin declararea unor date de identificare a sediului social care nu permit organului fiscal identificarea acestuia sau in cazul carora organele fiscale au constatat ca nu functioneaza la sediul social sau la domiciliul fiscal declarat vor fi declarati inactivi.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1864 ori
Citeste mai multe despreANAF lista contributii internet