2, 3, 4, 5... Craft Interactive!

Joi, 10 Iulie 2014, ora 15:21
2061 citiri
2, 3, 4, 5... Craft Interactive!

Nu e nici o competitie, sunt cifre care pentru noi inseamna mult, acum cand ne-am reinventat si... stii cum e cand capeti experienta: te uiti in trecut cu nostalgie si atentie, sa vezi ce-ai facut bine sau rau. Daca ti-am captat atentia vei descoperi mai jos simbolistica lor, daca nu, te salutam cu respect, ne vedem la un pahar de vin.

2 pentru ca e a doua varianta a logo-ului, 3 fiindca site-ul e la a treia versiune pe care l-am relansat acum, 4 pentru ca suntem in al 4-lea an de cand ajutam business-urile clientilor in online, 5 fiindca suntem o echipa de cinci, pasionala si pasionata de ce facem. Cel mai important lucru pe care l-am obtinut in acesti ani a fost know-how-ul dobandit cu fiecare client, din fiecare domeniu in care am gestionat proiecte si campanii online, obtinand rezultate demne de lauda. Si cu aceasta echipa, in acesti ani am facut multe si... e doar inceputul! Am relationat cu companii de magnitudini diferite incepand de la pensiuni rurale din Transilvania (pe care le-am ajutat sa inceapa misticile lor calatorii in business) pana la jucatori imensi sau multinationale, cum sunt Oriflame sau Sodexo, de la care am invatat enorm de multe, pe care le-am si consultat cum am stiut noi mai bine.

- In 2012 am intrat in Google Partners, programul pentru agentii care ne antreneaza sa facem advertising contextual tot mai bine si sa ajutam clienti sa inteleaga un singur lucru: Google Adwords e acum un instrument de business nu doar de publicitate.

- SEO a fost si va ramane pentru noi serviciul premium de baza, cu ajutorul caruia scriem povestile de succes, declarand ce am sustinut mereu - lucrurile naturale sunt cele mai eficiente pe termen lung.

- Social Media nu mai are secrete, am nascut comunitati online de zeci de mii de fani implicati pe Facebook si am intretinut comunitati 'grele' de sute de mii de fani, asadar cand vine vorba de social branding, apeleaza cu incredere la noi.

- Folosim mai des ca niciodata mecanisme de A/B Testing, in email sau performance marketing, fiindca vrem sa luam pentru tine decizii bazate de cifre nu pe instinct, iar tu sa zici: "da, aia de la Craft chiar fac treaba".

- Daca vrei un concept vizual unic ne vom da silinta sa te convingem ca multa pasiune pe care o investim in creatia nascuta e singurul argument pentru care ne vom contrazice in culori si trenduri de design cu tine... si, stii care e motivatia? Noi, chiar daca facem creatia pentru tine, e cartea noastra de vizita si ne respectam mult munca.

- Iar pentru managementul de continut tu trebuie sa ne zici doar ce vrei sa faca noul tau proiect, iar noi iti oferim solutiile, trainingul de utilizare si ramanem deschisi sa dezvoltam constant pentru tine. Nu conteaza ca vorbim de browsere de desktop-uri, mobile sau de tablete.

Astfel vom desena si dezvolta in continuare site-uri unice, maxim optimizate, cu focus marit pe partea de simplitate si usability, iar din 2014 introducem o noua componenta in business ca serviciu oferit tie: performance marketing, pe care stim acum sa-l facem bine, cu care tu vei intelege ca online-ul nu mai e de mult doar un trend, e o investitie reala si clara in afacerea ta.

Ramanem agentia ta digitala, reinventata.

Despre Craft Interactive SRL

Salutare, suntem agentia digitala Craft Interactive, intrata in fascinanta lume online din 2010. Iti confectionam site-uri inteligente, unicate si apoi iti livram rezultate de marketing online, dovedite. Ne place performance marketing-ul, muzica veche, ne bem cafeaua cu ochii in Adwords sau Analytics si ne bucuram ca niste copii cand atingem locul 1 in Google sau un alt numar cu multe zero-uri in Facebook-ul paginii tale.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook, platforma de socializare deținută de Meta, aduce o schimbare semnificativă în modul în care utilizatorii pot viziona clipurile video, oferind acum o interfață full-screen...
#email marketing, #social media, #craft interactive, #web design , #Publicitate