Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trei noi site-uri din domeniul medical, disponibile prin Bursa de Reclama

Trei noi site-uri din domeniul medical, disponibile prin Bursa de Reclama


Advertiserii care doresc sa creeze campanii de comunicare online in domeniul medical prin Bursa de Reclama au acum la dispozitie trei noi site-uri: Paginamedicala.ro, Paginafarmacistilor.ro si Doctor.ro.

PaginaMedicala.ro reprezinta comunitatea profesionistilor din domeniul sanatatii, in prezent fiind inregistrati peste 26.000 de membri. PaginaFarmacistilor.ro se adreseaza in special farmacistilor si asistentilor de farmacie. Site-ul reprezinta o comunitate virtuala cu 2.860 de membri din domeniul farmaceutic, care au acces la: stiri, evenimente, video, joburi, medicamente, pagini farmacii si servicii premium. Proiectul Doctor.ro reprezinta platforma de programari online la medic. Site-ul faciliteaza accesul pacientilor la medic si la tratamente specializate pentru problemele de sanatate ale acestora.

Clientii pot comanda campanii de comunicare online pentru aceste site-uri direct prin Bursa de Reclama, avand astfel posibilitatea de a-si transmite mesajele publicitare catre specialistii din domeniu printr-un sistem eficient de targetare.

Agentiile pot implementa campanii online prin intermediul agentiei de publicitate Digital Ads care, de asemenea, foloseste tehnologia Bursei de Reclama.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1405 ori