Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Linux Open Alternative Days 2006 - 28 Septembrie 2006

Linux Open Alternative Days 2006 - 28 Septembrie 2006
In perioada 17-18 octombrie 2006 se va desfasura cea de-a patra editie Linux Open Alternative Days. Evenimentul dedicat solutiilor de afaceri bazate pe Linux va avea loc la Athenee Palace Hilton Bucuresti si va reuni cei mai importanti furnizori de servicii si echipamente IT precum si reprezentanti ai comunitatilor de dezvoltatori Open Source.
LOAD 2006 este un eveniment dedicat Linux si tehnologiilor Open Source avand ca public tinta oamenii de afaceri din toate domeniile, utilizatori ai sistemelor Open Source si sustinatorii acestei filosofii.

Filosofia Open Source este bazata pe colaborare. Cel mai bun mijloc de a pune in practica acest crez este la evenimentul LOAD 2006, unde se pot dezvolta parteneriate cu cei prezenti din mediul de afaceri. Cei mai buni specialisti vor fi prezenti pentru a prezenta noile tehnologii bazate pe Linux, solutii create special pentru mediul de afaceri, pentru a ajuta la reducerea costurilor si la eficientizarea din toate punctele de vedere a procesului de afaceri.

Programul evenimentului este structurat pentru o abordare din mai multe perspective a ceea ce inseamna open source, astfel incat in cele doua zile dedicate evenimentului specialistii din domeniu vor expune solutii si motivatii pentru adoptarea solutiilor open source, pretabile in diverse domenii de activitate, de la industrie la agricultura, de la media la servicii medicale sau financiare, educatie si administratie.

Temele vor avea in vedere:

aA€¢ Servers & Server Management
aA€¢ Desktop Solutions
aA€¢ Software Applications
aA€¢ Security
aA€¢ Storage
aA€¢ Clustering/ HPC/ Grid
aA€¢ Communication/ Networking
aA€¢ Mobile Computing
aA€¢ Databases
aA€¢ Data Management
aA€¢ Software Development
aA€¢ Training
aA€¢ Etica si legislatie

Detalii si inregistrare la www.load.ro/2006

New Media Agency este o companie de relatii publice ce pune la dispozitia mediului de afaceri si institutional din Romania modalitati de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice si tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numara si lansarea primului serviciu de relati publice online din Romania dedicat in exclusivitate publicarii, gazduirii, distributiei si monitorizarii de comunicate de presa: www.comunicatedepresa.ro


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1078 ori