Vino la DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!

Marti, 08 August 2017, ora 15:30
2662 citiri
Vino la DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive!

Ai aflat ca intre 26 si 29 septembrie va avea loc la Bucuresti DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive?

Desfasurata sub cupola Pavilionului Central din Romexpo-Bucuresti, in paralel cu PRINT&SIGN 2017, expozitia beneficiaza de prezenta liderilor din domeniul digital signage, dar si a multor companii importante de pe piata locala, oferind cadrul perfect de interactiune pentru mediul de afaceri sud-est european.

Vino la DIGITAL SIGNAGE si vei avea acces la o gama larga de echipamente, sisteme de afisaj digital, aplicatii, touchscreen-uri, display-uri large format, display-uri interactive, ecrane LED, sisteme de prindere si expunere, precum si o multime de gadgeturi conexe prezentate de LG Electronics Romania, Philips, Epson, MGT Educational, Pro Dance Show, NoBrand, Caralux si alti mari producatori si distribuitori.

Timp de patru zile, DIGITAL SIGNAGE se va transforma intr-o adevarata arena a display-urilor digitale, tehnologiilor si solutiilor inovatoare, insufletita de prezenta vizitatorilor profesionisti atent targetati si a factorilor de decizie din industriile-cheie.

Si asta nu e tot: pe 27 septembrie, in sala Multimedia din Centrul expozitional Romexpo-Bucuresti se va desfasura Conferinta Digital Signage, incepand cu ora 13:00.

Nu rata ocazia de a afla ce fac retailerii in aceasta zona pentru a atrage cat mai multi clienti activi, ce LED-uri si solutii digitale de iluminat comercial exista la ora actuala pe piata romaneasca, care sunt tendintele si necesitatile zonei de business, si cum arata restaurantul viitorului.

Visezi la o Capitala smart? Vino la Conferinta Digital Signage ca sa vezi ce inseamna conceptele Smart City si Smart Retail pentru piata din Romania. Si tot acolo vei afla cat de importanta este tehnologia digitala pentru reusita unui eveniment de amploare.

Vrei acces gratuit si rapid la expozitia DIGITAL SIGNAGE? Rezerva-ti 2 minute pentru inregistrarea online la prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro/digitalsignage, si sa completezi formularul de inregistrare, care iti genereaza un cod unic.

Pastreaza acest cod unic pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul A si vei intra in posesia ecusonului personalizat.

Te asteptam cu primele impresii pe Facebook/Digital Signage!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Digital Signage, #Print Sign 2017 , #Print