Rupert Murdoch va superviza lansarea noului sau tabloid

Luni, 20 Februarie 2012, ora 21:24
1942 citiri
Rupert Murdoch va superviza lansarea noului sau tabloid

Magnatul american Rupert Murdoch va superviza in persoana lansarea, duminica, a tabloidului sau britanic The Sun on Sunday, ce va inlocui News of the World, inchis in iulie in plin scandal al ascultarilor, a anuntat luni diviza britanica a imperiului Murdoch.

"Rupert Murdoch va superviza lansarea" ziarului, a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a News International, divizia britanica a grupului News Corp. Dominic Mohan, redactor-sef la cotidianul The Sun, va fi de asemenea responsabil de versiunea duminicala a tabloidului, conform aceleiasi surse.

Vineri, "Rupert Murdoch a anuntat ca un noul jurnal duminical va fi publicat "foarte curand" si ca acest lucru va avea loc intr-o saptamana incepand de duminica", a anuntat directorul general al News International, Tom Mockridge, intr-o nota interna. "Trebuie sa actionam rapid in urmatoarele zile si sa pregatim o lansare superba pentru Sun on Sunday", a mai spus el.

La cateva ore dupa sosirea la Londra, americanul Rupert Murdoch a anuntat lansarea ziarului menit sa inlocuiasca News of the World, o adevarata institutie veche de 168 de ani pe care omul de afaceri a inchis-o in iulie pe fondul scandalului ascultarilor telefonice ilegale. Noua editia din a saptea zi a saptamanii a cotidianului The Sun, cel mai citit din Marea Britanie cu 2,5 milioane de exemplare, are drept obiectiv recuperarea celor 2,7 milioane de cititori ai News of the World.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#lansare sun sunday, #lansare rupert murdock sun sunday , #Presa