Cseke: Vor fi acordate stimulente in domeniul medical, dar numai celor care merita

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 14:28
967 citiri
Cseke: Vor fi acordate stimulente in domeniul medical, dar numai celor care merita

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca vor fi acordate stimulente in sanatate, dar doar pentru personalul care se implica si are rezultate, precizeaza Mediafax.

Cseke Attila a declarat ca legislatia ofera posibilitatea acordarii de stimulente, dar acestea vor fi acordate doar pentru rezultate deosebite.

"Exista o legislatie in vigoare, un articol in Legea 95, cu posibilitatea de acordare de stimulente personalului din Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si din cele judetene si Ministerul Sanatatii si autoritatile judetene de sanatate publica, inca o data, o posibilitate.

Aceste stimulente s-au mai acordat, noi avem un program de reforma legislativa in domeniul medical destul de ambitios, de care o sa vorbim in saptamanile urmatoare.

Daca acestea sunt atinse, putem sa discutam de acordarea de stimulente, dar pentru o categorie de personal, personalul care se implica si are rezultate, stimulentele nu sunt o categorie de ajutor pentru toata lumea, se acorda pentru rezultate deosebite, in functie de aceste rezultate vom decide in consecinta", a afirmat Cseke Attila.

Ministrul a spus ca nu se stie cand vor fi acordate aceste stimulente.

"Nu stiu care va fi durata, sunt alte prioritati care, daca sunt atinse, aceste stimulente pot fi acordate, dar nu pentru toata lumea, pentru o anumita parte din personalul ministerului, cei care se implica si care au disponibilitatea de efort la munca, trebuie sa existe o diferentiere intre personal", a adaugat Cseke. 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#stimulente domuniul medical cseke , #Presa