Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

10,000 de comunicate de presa online de la Comunicatedepresa.ro

10,000 de comunicate de presa online de la Comunicatedepresa.ro

Arhiva online a serviciului de publicare, distributie si monitorizare ComunicatedePresa.ro a ajuns astazi la 10,000 de comunicate de presa, informeaza New Media Agency.Informatiile publicate online de clienti sunt o resursa utila pentru jurnalisi dar si pentru cei interesati de noutatile legate de piata romaneasca.

"Din ce in ce mai multe organizatii inteleg avantajele comunicarii prin Internet si aleg sa comunice mai eficient si de multe ori mai ieftin. Serviciile noastre s-au dovedit utile celor peste 2,400 de organizatii care au posibilitatea sa distribuie mesajele foarte targetat catre o baza mare de jurnalisti si utilizatori care si-au exprimat acordul in prealabil. Pe langa faptul ca se respecta legislatia, aceste mesaje cu permisiune au si o foarte mare eficienta. Acest lucru poate fi verificat in timp real prin accesarea rapoartelor de monitorizare." declara Alin Zainescu, General Manager, New Media Agency.

Serviciile oferite de New Media Agency sunt o alegere pentru marile companii si organizatii dar si o alternativa eficienta de comunicare pentru companiile mici si medii care nu au departamente de comunicare si nu isi permit sa angajeze o agentie de relatii publice.

Aceste servicii sunt utilizate zilnic de peste 12,000 de utilizatori din care: 2,426 de companii, institutii publice sau

organizatii nonguvernamentale, 987 de jurnalisti din media centrala si locala, 325 de agentii de publicitate si relatii

publice, peste 8,530 de utilizatori provenind din cele mai diverse medii.

Comunicatedepresa.ro este un proiect al companiei de relatii publice New Media Agency, dezvoltat in parteneriat cu Senior Software si este rezultatul intalnirii dintre necesitatile si cerintele actuale ale activitatilor de comunicare si raspunsurile tehnologiei moderne bazate pe mediile interactive.

In perioada imediat urmatoare, Comunicatedepresa.ro

anunta ca va lansa noi servicii, din dorinta de a pune la dispozitia comunitatii specialistilor in comunicare, relatii publice, marketing si a jurnalistilor modalitati inteligente si eficiente de a comunica in mediile virtuale.

New Media Agency este o companie de relatii publice ce pune la dispozitia mediului de afaceri si institutional din

Romania modalitati de comunicare, bazate pe principii clasice si tehnologii moderne.

Printre proiectele implementate se numara si lansarea primului serviciu de relati publice online din Romania, Comunicatedepresa.ro, dedicat in exclusivitate publicarii, gazduirii, distributiei si minitorizarii de comunicatelor de presa.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 989 ori