TLC castiga teren in Romania: Ce operatori de cablu includ canalul TV in oferta

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 11:50
3521 citiri
TLC castiga teren in Romania: Ce operatori de cablu includ canalul TV in oferta

TLC, canalul international de divertisment si lifestyle pentru femei, care difuzeaza in Romania al treilea sezon "Masterchef US", este disponibil si in pachetele de baza ale Romtelecom si NextGen.

TLC face parte din portofoliul companiei Discovery Communications care cuprinde si Discovery Channel, disponibil in peste 180 de piete, si Animal Planet, disponibil in peste 170 de piete.

In Romania, TLC mai este in oferta UPC Romania, AKTA Satelit, iNES Group, KATV Star, Millenium IT, Intersat si Dynamic Distribution.

La sfarsitul lunii noiembrie 2012, RCS & RDS a luat decizia de a scoate din grila sa Discovery Channel si Animal Planet.

In Romania, Discovery Networks distribuie in prezent opt televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD si ID Investigation Discovery.

Lansata in Romania in ianuarie 2011, televiziunea TLC difuzeaza programe documentare si de tip "reality", despre subiecte variate, de la arta culinara, familie si moda pana la calatorii, sanatate si intamplari importante de viata.

Printre programele difuzate pe TLC se numara titluri cunoscute precum "Regele cofetarilor", "Politia vestimentara" si "Rochia perfecta", carora li se alatura serii noi, cum ar fi "Masterchef US" si "Probleme stanjenitoare".

TLC este una dintre cele mai bine cotate televiziuni pentru femei in Statele Unite, fiind lansata in afara SUA incepand din 2010. TLC este acum disponibila in peste 100 de milioane de gospodarii din aproximativ 170 de tari.

La finalul anului 2012, Romtelecom a raportat peste 4,7 milioane de abonamente pentru TV, internet si voce, precum si pentru solutii complexe de ITC.

NextGen Communications ofera servicii de internet prin fibra optica de pana la 100 Mbps, televiziune prin cablu digitala si analogica, telefonie fixa in 60 de orase din tara si peste 200 de localitati rurale. NextGen Communications este o subsidiara detinunta 100% de Romtelecom, care activeaza pe piata din 2008.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#televiziune TLC Romania, #televiziune TLC oferta Romtelecom, #televiziune TLC oferta NextGen , #Posturi TV