Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rivalii RCS&RDS si UPC lanseaza, in aceeasi zi, noi canale de documentare TV

Rivalii RCS&RDS si UPC lanseaza, in aceeasi zi, noi canale de documentare TV


Companiile RCS&RDS si UPC au anuntat, luni, lansarea mai multor programe si servicii. RCS&RDS a pregatit lansarea, de la ora 18.00, a televiziunilor de documentare DigiWorld si DigiLife, in timp ce UPC a anuntat noul portofoliu de servicii si extinderea grilei de televiziune digitala cu noi canale, printre care trei cu documentare.

Televiziunile de documentare DigiWorld si DigiLife vor incepe sa emita, luni, de la ora 18.00, din echipa celor doua posturi facand parte Alexandru Mironov si Marius Tudosiei, au declarat reprezentantii RCS&RDS, citati de Mediafax.

DigiWorld isi va incepe emisia cu o emisiune dedicata cunoasterii, "Universul Cunoasterii", iar la DigiLife debutul apartine emisiunilor dedicate gatitului si alimentatiei sanatoase - "Primar Grill", "Flavours" si "Silent Cooking", a declarat Bogdan Chiritoiu, managerul de proiect al celor doua televiziuni, luni, intr-o conferinta de presa, organizata in Bucuresti.

DigiWorld si DigiLife nu vor difuza publicitate, ci vor promova produsele grupului RCS&RDS.

DigiWorld si DigiLife vor putea fi vizionate fara achitarea unei taxe suplimentare, in pachetele de baza, de catre toti abonatii RCS&RDS, atat in format digital, cat si in format analogic, a spus Florin Nemes, coordonator de marketing al RCS&RDS, in conferinta de presa.

Intr-o prima etapa, toate programele DigiWorld si DigiLife vor fi achizitionate de la producatori independenti externi, precum BBC si ORF. Pe termen lung, insa, reprezentantii RCS&RDS au spus ca au in vedere realizarea de materiale proprii pentru ambele canale.

Reprezentantii RCS&RDS au refuzat sa spuna la cat se ridica investitia pentru lansarea DigiWorld si DigiLife.

RCS&RDS a primit, in 27 septembrie, aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunile de documentare DigiWorld si DigiLife

RCS&RDS primeste aprobarea CNA pentru DigiWorld si DigiLife

Noutatile anuntate luni de UPC Romania

UPC a anuntat extinderea grilei de televiziune digitala cu noi canale, printre care trei cu documentare, doua cu filme si unul pentru copii - TV 1000, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature KidsCo, Sundance. Toate acestea sunt disponibile in abonamentul Maxim HD.

Grila de canale documentare a UPC include 18 canale, dintre care patru sunt HD.

UPC Romania a lansat, luni, noul portofoliu de servicii, care include canale TV in format HD in toate abonamentele si acces la Internet cu viteze de transfer de pana la 150 Mbps.

In prezent, serviciul Fiber Power 150 Mbps este disponibil in patru orase din Romania, si anume Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti si Timisoara. Serviciul va fi extins si in alte localitati in cursul acestui an, a declarat directorul general al companiei, Severina Pascu, citata de Mediafax.

Alaturi de Fiber Power 150 Mbps, UPC Romania lanseaza un nou abonament de Internet - Fiber Power 100 Mbps, care va putea fi achizitionat in afara pachetelor predefinite in cele patru orase mentionate anterior, la un pret de 40 de lei, inclusiv TVA.

De asemenea, operatorul introduce canale TV de inalta definitie (High Definition - HD) in toate abonamentele de televiziune digitala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4674 ori