Premiera media: Canalul emblema al britanicilor, difuzat de RCS-RDS

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 14:29
2530 citiri
Premiera media: Canalul emblema al britanicilor, difuzat de RCS-RDS

BBC Worldwide Channels si RCS-RDS au incheiat un parteneriat prin care vor difuza BBC Knowledge in premiera in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2013.

"Tranzactia marcheaza primul pas intr-un plan ambitios de extindere a canalului in tarile din Europa Centrala si de Est pe parcursul anului 2013", se mai spune in comunicatul RCS-RDS.

Potrivit sursei citate, acordul incheiat cu RCS-RDS, unul dintre principalii operatori de Pay TV in tarile din Europa Centrala si de Est, include si lansarea canalului BBC Entertainment in reteaua Digi TV din Romania si Ungaria, din 1 decembrie 2012.

"Canalele vor fi disponibile in pachetul de programe de baza al RCS-RDS pe ambele piete (Romania si Ungaria), ajungand la un numar de 1 milion de abonati in Romania", se mai spune in comunicat.

"Suntem incantati sa incheiem un parteneriat cu RCS-RDS pentru introducerea canalului BBC Knowledge in Romania, in premiera. BBC Knowledge este canalul nostru emblema si insumeaza programe de cea mai inalta calitate si cu o tematica inspirata din viata reala, pe care oamenii o recunosc si o apreciaza la BBC.

Europa Centrala si de Est reprezinta o piata dinamica si importanta pentru noi si speram ca aceasta va fi prima din multele alte lansari ale canalului BBC Knowledge in teritoriu, anul viitor. De asemenea, suntem multumiti ca acest contract nou ne va permite sa transmitem canalul nostru, BBC Entertainment, catre un numar semnificativ de clienti noi", a declarat Ian McDonough, vicepresedinte si director general al EMEA si BBC Worldwide Channels.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#BBC Knowledge, #BBC Worldwide Channels, #RCS RDS programe Digi , #Posturi TV